STSL 13/14 H:4 | Kasımpaşa 2-3 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Eylül

bugün evden çıkıyordum babam nereye dedi iddaa oynucam dedim Kasımpaşaya verirsen eve gelme dedi niye dedim her oynadığının tersi çıkıyor fenere ver yenilsin ben sana kuponun parasını vercem dedi THANK YOU DAD

Fenerbahçe de

Cristian,Sow olmayınca eskisi gibi rahat pas yapamıyorlar sanki :D

Holmen iyi bu arada..Emenike set oyunu 0 adamda :D kontra oyuncusu atıcaksın kaçıcak..

Her zaman dedim Emenike Burak'ın yabancı versyonu, Burak ondan daha etkili kapalı savunmalarda ama ikiside büyük takım forveti değil bence :D

Ersun inşallah Sow'la böyle inatlaşmaya devam eder :D Takımda üst düzey bir tane futbolcuları vardı. Onu da yediler :D

Hayatta affetmez Ersun, birine takti miydi takar o.

Orneklerini cok gorduk.

Bence yeni gittigi bir takimda otoritesini boyle kabul ettiriyor taktik olarak.

En olmayacak adamla takisip kadro disi birakiyor, burada patron benim diyor.

Beyler nolursunuz rıdvan denen yorumcu müsvettesini izlemeyelim lütfen.

son haftaların başarılı ismi holmen diyor dangalak 1 maç oynadı altı üstü onda da dandik sivas.:single_eye:

FB ile aramızdaki fark bizdeki oyuncular onlardan 3-4 gömlek üstün o yüzden takım ne kadar yanlış oynarsa oynasın bu kadar sırıtmıyor. Bu FBnin en iyi hali.

Hayatta affetmez Ersun, birine takti miydi takar o.

Orneklerini cok gorduk.

Bence yeni gittigi bir takimda otoritesini boyle kabul ettiriyor taktik olarak.

En olmayacak adamla takisip kadro disi birakiyor, burada patron benim diyor.

Valla bizim için hava hoş. Hatta sözleşmesini feshetseler de alsak :D Drogba'dan sonra fena olmazdı.

Al işte Mal fener yabancı sınırını şike ortaığınız Tüpçü ile yaptınız !! yedeklernde bir tane oyunu değiştircek adam yok. Sınır olmasa Sow ve Baroni her an skoru değiştirebilirdi. Beter OLUN !!

fenerden takımıma alsam alsam üç adam alırım 1-gökhan 2-sow 3-hasan ali (caner daha iyi olabilir ama gıcığım ona)

fener bu sene bizim rakibimiz degil zaten. bir sey olmaz bunlardan.

Sesi kıstım valla, bir yanda ergen fb taraftarı, bir yanda saçmalayan ne anlattığı belli olmayan spikerler..

Geri
Üst Alt