STSL 13/14 H:4 | Kasımpaşa 2-3 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Eylül

ben böyle ballı bir takım görmedim arkadaş , futbolun f 'sini oynamadılar ,

yahu şunlardaki balın çeyreği bizde olsa başka birşey istemiyorum .

fb balı ile değil,Kasımpasanın mallıgı yüzünden aldı maçı.

Kasımpasa 2-1'den sonra 1 tane akım bile yapamadı.Komple defans yaptılar..Sota kadar korkak bir hoca daha yoktur heralde Süper Ligde.

Neyse 3. olup cl ye gitmeye bakalım. Rakipler almış başını gitmiş sen hala yerinde sayıyorsun.

Bu sene şampiyonluk fb ve bjk arasında geçecek zaten. Biz 3. olalım kafi. Ön eleme için 3.lük şart. Hiçbir beklentim yok bu seneden.

Fatih Hoca Milli Takima gectiginden beri Büyü var üzerimizde

Bunlar hep Tff & Fb'nin oyunlari .Galatasarayi durdurmak istiyorlar Nasil olursa olsun hangi bicimde olursa olsun

Haftaya da puan kaybedersek işimiz zor arkadaşlar. Çok erken başladık puan kayıplarına.

Son dakika da Kasimpasa deplasman galibiyeti. Sampiyonluga boyle maclar goturur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TV yi kapadım sonuca bakıyım diye lanet olsun !! Adamlar uğraşıyor savaşıyor bir şekilde kazanıyor. Biz de Bursa - Es -es deplasmanında 1 puan alınca göbek atanlar buyursun kisi de 3 lük ldu

Ersun'a rağmen kazandılar. Alper'le başlasa maç baştan kopardı. İnşallah Selçuk'la başlamaya devam eder mal.

Haftaya da puan kaybedelim biz. Nasıl olsa bjk zor deplasman değil mi? Yaz puan kaybını kafadan.

Şaka maka antep maçı dışında galibiyetimiz yok ve adamlar kasımpaşa sivas ve es es i yendi..

5-0 fark atip yense fener bu kadar üzülmem.Böyle 90 dakika bosyere bu serefsizleri seyretmek adama koyuyor.

Bu sene geçöiş olsun.Cenabet sezon gibi.

vallahi korkuyorum , son iki maçta 6 pasın üstünden hemde bomboş benim hatırladığım tam 6 kafa şutu gol olmadı ,

şu fbjk familyasının attıklarına bakıyorum birde anzer balı resmen .

Geri
Üst Alt