STSL 13/14 H:5 | Fenerbahçe 4-0 S.B. Elazığspor | M.S | 21 Eylül

Dikkat edin, Sow maçın başından beri adam kovalıyor, top kaptırıyor ama tekrar kazanmak için adamını kovalıyor, top dağıtıyor, kanatta oynuyor üstelik. Bir de 2 gol attı adam. Çok kaliteli futbolcu. Bence fenerin en iyi ve en değerli oyuncusu.

Şu adamı Emenike için yediler ya harbi nasıl bir mallıktır.

Biz en son ne zaman 2den fazla gol attik :S Cift forvet oynuyoruz bi de.

elazig alman 3-4.liglerden gurbetcileri doldurmus ama hicbiri ben futbolcuyum demiyor, %1 bile degil bunlarin oynadiklari

tüm ligde is yok, bizde avrupa'da bu sene rezilleri oynariz. adam akilli takimlar gelip iceride 4, disarida 4 atar donup kalirsin. mesela besiktas ve fener uefa'dan devam etse süper olurdu, her hafta eglence cikardi bize.

tromso gibi deplasmanda bile escude'nin falan nasil sirittigini gördük, yada saracoglu'nda susan taraftari.

işte biraz kaliteli oyunculari olsa tromso disipliniyle duman ederdi kargalari. Ben Barcelona maçini izliyorum. Bunlarin maçlari izlemek ziyan.

Ben adamı küstürdüler diye seviniyordum, bu adam fener'de tek korktuğum futbolcu. Ne Emenike ne de Webo Sow'un yarısı etmezler.

Bence ikisini toplasan bile Sow'un yarısı etmez de, işte tam küstürdüler diye sevinirken gene moral buldu adam.

Bence ikisini toplasan bile Sow'un yarısı etmez de, işte tam küstürdüler diye sevinirken gene moral buldu adam.

Adamlar ellerindeki Sow'u kullanamıyor, komedi resmen.

Ama bundan daha komik hatta trajikomik olanı varsa o da Fatih Terim'in hala Burak'tan medet umması. Bırak Sow'u Emenike'yi, Webo'dan bile daha yararsız bir futbolcu.

11de atletico maçını izleyelim de gözlerimizin pası silinsin.

Ama bundan daha komik hatta trajikomik olanı varsa o da Fatih Terim'in hala Burak'tan medet umması. Bırak Sow'u Emenike'yi, Webo'dan bile daha yararsız bir futbolcu.

Biz de elimizdeki hiçbir oyuncuyu doğru dürüst kullanamıyoz ki ne Drogba ne Sneijder ne de Selçuk u

Ama bundan daha komik hatta trajikomik olanı varsa o da Fatih Terim'in hala Burak'tan medet umması.

Bizim elimizde de bonservisleri toplamı 20 milyon eden 2 kanat var, ama gel gör ki kanatsız oynuyoruz, bence asıl komedi bu. Burak konusu zaten başka bir komedi. Sow'da hat-trick yaptı bu arada, iyiden iyiye morallendi adam valla.

dandik rakibi bulunca herif hattrick yapti, bizim tüm forvetlerin okadar golü var.

Bizim elimizde de bonservisleri toplamı 20 milyon eden 2 kanat var, ama gel gör ki kanatsız oynuyoruz, bence asıl komedi bu. Burak konusu zaten başka bir komedi. Sow'da hat-trick yaptı bu arada, iyiden iyiye morallendi adam valla.

Kapattım, son golü görmedim, forvete geçti atar adam. Kanatta oynatıyorlardı hep, bizim forumdakiler de kanatta bek kovalayan adam gol atamıyor diye dalga geçiyorlar. :)

Fatih Terim bindiği dalı kesmeye devam etmez umarım, olan bize oluyor.

adamlar 4-0 yapmış hala gol arıyor, bu sene işimiz zor.

Maç başına 3 gol atan fener, 4te 4 yapıp 3 maçta gol yemiyen bjk, 3.lük garanti :(

Sow > Drogba+Burak+Umut..

Biz de elimizdeki hiçbir oyuncuyu doğru dürüst kullanamıyoz ki ne Drogba ne Sneijder ne de Selçuk u

Sen de haklısın. Ben nedenlerini hep yazıyorum, burada tekrarlamak istemiyorum o isimleri ama yapacak hiçbirşey yok. Yarın bakalım göreceğiz hatalardan ders çıkarılmış mı..

Geri
Üst Alt