STSL 13/14 H:6 | Gençlerbirliği 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 29 Eylül

Gecen sene puan kaybettikleri maclari teker teker aliyorlar bizde dandik takimlara kendi evimizde puan kaybediyoruz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fenerin kale yanındaki 6. hakeminin ismini not edin bir yere.

fb 2'yi buluyordu az kalsın Sow'la! Sow pozisyondan sonra reklam panolarını tekmeledi, sakatlanacaktı az kalsın :D

Golde faul yok mu ya Egemen resmen ezdi adamı gözünün önünde kitapsız hakem bizim maçta çalarsın ona faul..

egemenin orda net faulü var bence kuyta gelmeden önce.

laan yeter çıldırdım manyak mıdır bu hakem sow reklam panolarını tekmeliyor caner korner bayragını fırlatıyor kart vermiyor yaa psikopat bu manyak yaa

Pff klasik Ersun takımı işte 2.yarı bi düşerler ağzınız açık kalır.:D

Fifa UEFA tff denen şeref yoksunu kuruma fener ve bjk ye eksi puan cezası ver diye baskı yapmazsa bu sene işimiz zor şampiyon olamayız.

adamlar bi şekilde golü buluyor , burakta kaçırdığı gollerle neye sebeb olduğana baksın...

İlk yarı baslarında Gencler'in yüzde yüz penaltısını vermedi.Egemen'in topu alısını Gencler'li oyuncu yapsa yüzde yüz faul verirdi.

Top oynamadan,rakibi uyutarak gt bala attılar golü..fb rakibi uyutan futbol oynasada gençler gibi kötü takımlara karsı bir sekil kazanacak maalesef,bu fb'yi 11.hafta inşallah perişan edeceğiz.5-5 yaptıklarına bakmayın,hic bir bk yok fenerdee,

Eli ayağı düzgün Kasımpasa perişan etti bunları ama cok kaçırdılar ve hakem fb'ye calıstı..zaten artık Yönetim Tff'ye büyük bir tepki vermeli..Adamlar hep cok bal hemde hakemler tarafından müthiş kollanıyor..

Su nbelerin gt bala mac kazandığını görünce,Antalya ve Rize maçları için gelde üzülme :(

Fener'in golünde faul yok mı yahu egemen öküz gibi iterek aldı topu? Birde bu fenerlilerin bildikleri tek şey napardım bilmem seni birgün görmesem ..... :) komedi resmen.

Golde egemen net faul yapıyor. Şikeciler eller havada oynuyor.

canerin o bayraklı sopayı çıkarması kart değil mi.

sizin bin türlü Allah belanızı versin hakemler.

ünal aysal senimn gibi Galatasaraylı olmaz olsun.

Oraya hava atmak için gelmiş yöneticilerinede al git şu klüpden.

kendi evinde antalya ve rizeye hemde çok iyi oynadğın maçlarda puan verirsen şampiyonluğu unutursun...

bu hakem 100de100 taraftar tutuyor. kimse bunun aksine anlatamaz.

Geri
Üst Alt