STSL 13/14 H:6 | MP Antalyaspor 2-0 Beşiktaş | M.S. | 30 Eylül

Klasik bilic takımı ilk haftalar uçuyo sonra yerde.

h363A7319

ilk iki asamayı bir gecebilseler :D

şikebahçe hakemlerle ilerlemeye başladı, ilahi adalet er yada geç ligin son haftası da olsa tecelli ediyor bu yüzden bunca badireden sonra GALATASARAY'ımız istenilen seviyeye gelecektir...

Adamlar bizle oynayana dek şiir gibi top oynuyorlardı, kamyon gibi çarptık heriflere, şirazeleri fena kaydı :D

Bunlar bizimle oynamadan önce iyilerdi resmen pert olmuşlar, drogba bunlar hep senin suçun :)

1 vermistim yaniltmadi antalya

işin daha acı tarafı leş 11 le oyun anlayışıyla çaktık demek doğru sistem taktik kadro ile çıksak tecavüz olacakmış :rugby:

Aynen, hatta şu leş sisteme ve oyuna rağmen Burak o golleri atsa 4-1 falan bitecekti maç :D Adamlar ne zaman umutlansalar karşılarına biz çıkıyoruz, bir rahat vermedik gitti :D

Gökhan Töre bu işte, 3-4 maçtı bitti, Burada herkes öve öve bitiremiyordu. BJK nin tek iyi transferi Atiba dır. Gerisi tamamen hikaye.

Kerim Frei de 2-3 maç oynar sonra Berkant gibi olacak görün çok izledim.

Gökhan Töre kendine çalım atan, son pası olmayan, defans yapmayani alemci bir adam. Bu nedenle Almanya ve Rusya da 11 i bırak kadroya bile giremedi aylarca. BJK ye iyi itelediler. gerçi kiralık.

Bu arada lig belli kalite olarak FB - GS at başı gider. 2. olursak ŞL mi garanti ama 4. yıldız çok önemli.

FB * 3 adım önümüzde tek maç oynuyorlar GS miz ŞL de oynuyor. TR kupsı da girecek araya işimiz sıkıntı o nedenle..

Geri
Üst Alt