STSL 13/14 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Trabzonspor | M.S. | 6 Ekim

aziz falan değil o ya ismaiş baki kesin ahaha

Çeptalk

fenerbahçe'den iğrenmek için maç sonu stadda ve stad dışında yaşananlar yeterli .. hiç geçmişe bakmaya gerek yok

Türk sporunun yüz karası

olm bu ne ya,ülke teksasa döndü,her yerde kavga var lan

son demokrasi paketinde!!! nefret suçu diye bişeyler vardı bu camiayı şikayet etsek olmaz mı ?

Aziz Yıldırım denen suç makinesinin (şike , teşvik primi , şantaj , tehdit , evrakta sahtecilik , adam yaralama , silahlı çete liderliği) hala dışarıda olması , sağa sola tehditler savurması Türk adalet(!)inin ne durumda olduğunu gösteriyor

Abi ben bu cakma mafyaliyi hic sevmedim..her ne kadari Azize girdirsede..

Şimdi yeniden maçın görüntülerini izledim,Melo'ya 2 maç ceza veriliyorsa Volkan ve Bekir'ede en az 2-3 maç ceza verilmeli,maç sonu adam gırtlaklıyo kabadayılar,Zokora'yı boğazlıyo Bekir nasıl ceza verilmez bu olaylara yav,

Şimdi yeniden maçın görüntülerini izledim,Melo'ya 2 maç ceza veriliyorsa Volkan ve Bekir'ede en az 2-3 maç ceza verilmeli,maç sonu adam gırtlaklıyo kabadayılar,Zokora'yı boğazlıyo Bekir nasıl ceza verilmez bu olaylara yav,

Bende ayıya kaç maç ceza verileceğini merak ediyorum.

böyle ülke olmaz olsun.. her işte pislik var.. futbolla insanlıkla alakamız yok yemin ediyorum

5 maç seri yapsak farkı kapatırız ama nerdeee ..

karabük maçına ciddi hazırlanıp yenmemiz lazım artık.. 7 maçta 2 galibiyet nedir yahu

Geri
Üst Alt