STSL 13/14 H:8 | Beşiktaş 0-0 Çaykur Rizespor | M.S. | 21 Ekim

lan bu ali adnan'ı kim gazlıyor bu kadar. adam kendini çok yükseklerde görüyor.

rize serbest vuruş kazandı kalaye en az 40-45 metre abartmıyorum. orta yuvarlağın 5 metre falan önü.

gitti ordan kaleye vurdu

dişi kargaların çıkarmış oldukları ses beni hannibal lecter moduna sokuyor önce bir pislik yapasım sonrada onları kesip mangal yapasım var:devil:

lan bu ali adnan'ı kim gazlıyor bu kadar. adam kendini çok yükseklerde görüyor.

rize serbest vuruş kazandı kalaye en az 40-45 metre abartmıyorum. orta yuvarlağın 5 metre falan önü.

gitti ordan kaleye vurdu

Carlos junior saniyor kendini masallah :D

Ali Adnan iyi oyuncu ama golüde var vurcak tabi :D

Bunlarda kollanıyor net peni verilmedi rizenin.Çizgi üzerindeydı tam.

Ne zaman bu kargaların maçını açsam zerre takılma olmuyor işe bak

Ooofff offf hep aynı terane be, ulan Allah'tan korkun o penaltı nasıl verilmez. Yıllardır aynı senaryo.

ya ben bu çizgi hakemi dalgasını çözemedim. buz gibi penaltıyı bile veremedikten sonra ne işe yarar bu adamlar?

beşiktaşa da iyi çalışıyo hakemler...

Maç sonunda Marcus gene eyyam yapar, hakem için zor bir karar falan der, hepsi aynı tarlanın mahsulü ne de olsa.

ya ben bu çizgi hakemi dalgasını çözemedim. buz gibi penaltıyı bile veremedikten sonra ne işe yarar bu adamlar?

Hic birsey yapmadan maci en güzel yerden seyrederek para kazaniyorlar iste türkiyede. Bi boka yaradiklarini daha göremedik bizim ligde.

Serkan kurtarıyor şu ana kadar Rize'yi.

iki denk takimin mücadelesi gibi oluyor 10 dakikadir izliyorum bir tane pozisyon falan yok

spiker melih 2-3 kez atiba'nin yoklugunu hissediyor diyor bjk, adam ön libero ve rize'nin pozisyonu da yok.

derken almeida kacirdi.

Yuh rizenin karsı karsıya pozizyonu ofsayt dıe kesildi.Aynı hizada adam.Bu kadar olur artık.

Rizede orta sahada top dağıtacak beyin oyuncu yok.

Cernat'ı onun için aldılar ama fıs çıktı.

Geri
Üst Alt