STSL 13/14 H:8 | Beşiktaş 0-0 Çaykur Rizespor | M.S. | 21 Ekim

Klasik Ersun Yanal sendromu olacak merak etme. Ilk yari costurur, ikinci yari cökertir.

Hepsini yakalar geceriz merak etmeyin. Hakemler olmasa nereye lider oluyordu bunlar?

Fener iki maçı son dakikada kazandı. Bu kadar kötü oynamamıza rağmen fark 2 olacaktı.

kayseride haftaya salih cleyton ve abdullah yok 3 puan yakın biz de rotasyon yaparız sanırım

Valla rotasyon yapacak halimiz yok her maçı almalıyız

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

besiktas'la aramizda 3 puan var, bjk'yi gecmek zor olmaz. adamlar paso puan kaybedecek zaten.

rizenin sağ beki koray iyi oyuncu gibi duruyor 91 doğumlumuş,çalım yemedi doğru dürüst, yüksek toplarda çok iyiydi , iş var bu çocukta bu adamı kaçırmayalım bari

ulaşamıyoruz maalesef ben cezam kalktıktan sonra ulaştım derdimi o zaman anlatabildim keşke daha önce ulaşsaydın dendi nasıl ulaşılıyosa artık whatsapptan fln herhalde:)

Hahaha

Ekranin sag alt kosesinde 'bize ulasin' ibaresi bulunuyor oradan yazdim bakalim cevap gelecek mi :)

Bu riza niye forvetimiz yok diye miymiylaniyordu

Bunca puani rize forvetsiz mi toplamis

Yoksa tek forvet mi transfer etmisler tum sezon icin :)

Geçen sene fener hediye etti bize şampiyonluğu, bu sene de biz onlara etmeyelim. Artık puan kaybetme lüksümüz yok. Bjk ise rakip olamaz bize ve şikecilere,daha çok puan kaybederler.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

fener şampiyon olsa bile Şl'ye gidemeyecek ama beşiktaş cezasını dolduruyor bu sene,kötü senaryo açısından bakarsak biz eğer 2.olursak şampiyonun beşiktaş olmasındansa fenerin olması iyidir o yüzden bu puan kayıpları önemli..ama biliç ile birlikte tekrar 2-3 maçlık bir seri yakalayacaktır beşiktaş diye düşünüyorum.

ceza yersen yandın hiçbirşekilde itiraz edemiyorsun süren bitene kadar kendini yiyorsun anca :asd: eskiden ticket sistemi vardı derdini anlatabiliyordun şimdiki sistem desteklemiyormuş ticketi :S

Geri
Üst Alt