STSL 13/14 H:8 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim

ulan bizim melo topa vurur kirmizi görür. bu şerefsiz herife vuruyor bişey görmüyor. nedesem bilemedim.

ersun caneri cikarip aklili bir hareket yaptigni zanediyor ama hakeme bak sen yanlis yaptin asil kirmizi gormesi gerekirdi diyor resmen bu dusunce hakemin beynina yerlesti simdi devre arasinda ikinci yari sacmalayabilir .

Aziz ayarladı beyler buu seneyi tabiki veremeyecek kırmızıyı

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

aziz 9 dalda şampiyon olacağız dedi ne bekliyordunuz caneri atmasınımı ?

Eerkan zengin,yYasin-sSerdar özkan'a birileri messi olamayacaklarını söylesin.Bugünde yasin o havalarda.

Hadi orta hakem uzaktaydi diyelim, yan hakemin tam onundeydi, nasil kart verdirtmez ! yuh bosuna oynuyoruz biz maçlari valla..

yardimci söylemesine ragmen vermedi. birde beleşe penalti ver ofsayttan yedirin tam olsun. rezil herifler.

Şikeci Aziz baktı küme düşme cezası yok,bu sefer tüm MHK'yı bağlamış.

Hadi orta hakem uzaktaydi diyelim, yan hakemin tam onundeydi, nasil kart verdirtmez ! yuh bosuna oynuyoruz biz maçlari valla..

Yarım saat muhabbet ettiler bir de kulaklıktan. papatya falına bakıyorlar sanki koduklarım. Adama gözünün önünde 3er tekme attı gitti uyardı şaka gibi. İşin ilginç yanı Erciyesten bir siyahi oyuncu hariç itiraz eden bile olmadı. Hayret bir şey.

Canerin pozisyon tekrarını tam görmedim. Kırmızı değil miydi ?

Bizim yönetimin daha fazla vakit kaybetmeden fener lehine yapılan hataları gündeme getiren çok sert bir açıklama yapması ve bu konuyu sürekli gündemde tutması gerekiyor. Yoksa bu sezon fener %100 şampiyon olur.

Şikeci Aziz baktı küme düşme cezası yok,bu sefer tüm MHK'yı bağlamış.

aynen öyle.cok pis şike dönüyor ama bu kez hakemler üzerinden dönüyor..

fb gibi bir takım bu ülke futbolunda oldukça,muhakkak masa hakemi sistemini getirmeleri gerekiyor.tartısmalı posizyonları kameradan bakıp karar verecekler.

fener'in sahadaki ilk 11'ine bakarmisiniz ben bukadar bos beles yeteneksiz bir ilk 11 görmedim. bu adamlari hile hurdaya ragmen sampiyon yapmamaliyiz.

aziz gene sampiyonluk sözü verdine göre biryerden heralde iyi haberler aldi ki gene basladi sikeye

Geri
Üst Alt