STSL 13/14 H:8 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim

bu emre öztürk'ü galatasaray'a yaziyorlardi. herif 35'lik ekrem'i kesemiyor neredeyse.. erhan güven bu ülkede hala futboldan para kazanabiliyorsa sabri'ye laf etmeyeceksiniz

Spiker üzülüyor sanki kuşların atağı gol olmayınca.

merak ettim baktım geçmiş maçlara. emre belözoğlu'nun fener formasıyla sadece ve sadece 1 (bir) kırmızı kartı olduğunu görünce, fenerli bir oyuncunun kırmızı kart görmesini beklememiz ağır polyannacılık olmuş yalnız. :redface: kırk yılda bir futbolcusu oyundan atılır fenerin, onda da hakemin evini basar, tehdit eder, adama 2. ligden maç verip kendilerince sürgüne gönderirler.

kuyt 10 dakikadır bomboş sağ tarafta. bi allahın kulu da yakın oynamıyor

erciyes gol yerse bu mal sol bekt yuzunden yiyecek.

merak ettim baktım geçmiş maçlara. emre belözoğlu'nun fener formasıyla sadece ve sadece 1 (bir) kırmızı kartı olduğunu görünce, fenerli bir oyuncunun kırmızı kart görmesini beklememiz ağır polyannacılık olmuş yalnız. :redface: kırk yılda bir futbolcusu oyundan atılır fenerin, onda da hakemin evini basar, tehdit eder, adama 2. ligden maç verip kendilerince sürgüne gönderirler.

Bunu görünce hersey besbelli oldugu ortaya cikiyor iste :) Bu adam herhangi baska ligde rahat 10 kirmizi kart yerdi bu hareketleriyle.

Sinan yerine Üstün girmeli.

tarla.jpg

bugday1.jpg

Geri
Üst Alt