STSL 13/14 H:8 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim

dun bizim maci saniyesinde biz gole giderken bitiren hakem 5. dakika ya gelmis mac hala devam ediyor!!!!!

Ulan Yasin ne dandik bi adamsin.

Zaman gecirsene orda. Angut gibi defansin arasina giriyon pas da vermiyon. 4 adam oyundan dustu orda

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şaşırdık mı hayır..Fener balı her zaman ki gibi altını çiziyorum her zaman ki gibi devrede..

Dün bizim hakem gole giderken maçı bitiriyor, şimdi uzatmanın üstüne uzatma ekliyor.

Diyecek birşey yok...

Bizim yönetim uyumaya devam ederse bu sezon bitmiştir. Göz göre göre hakemler fenere maç veriyor. Susmayın lan artık!!

şu federasyonu delip geçelim artık kabak tadı vermeye başladı.

ite kaka şampiyon yapacaklar şikecileri. kırmızı kartları verilmez 2 dk lık uzatma 4 dk verilir ama 5 dk uzatma oynatılır yeter lan.

Allah herkese ersun şansı versin adam sacma sapan değişiklikler yapıyor ama bir sekilde golü buluyorlar

Kasimpasa erciyes. 2 macida deplasmanda son saniye goluyle yendiler.

Bu takim sampiyon olur

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

serefsiz hakem ilk yarı caner'i atmadı..mac 2.yarı hic durmadı ve 4 dakika uzatma veriyorsun..

golü ise 90+5'te atıyor.yani maçı 90+4'te bitirmiyor..

böyle şerefsizlik ve böyle bal yok..lanet olsun böyle isee,,

bu sene hersey bizim aleyhimize,bu serefsizlerin lehine gelişiyor...

Bunlar bu bal ve gazlamalarla tek kulvarda yarışmanında avantajı ile bu sene bu işi götürürler

Yok böyle bi saçmalık ulan vallahi yok 2 puanla kaçırdık diyelim bu sezon şampiyonluğu aklıma direk bu maç gelecek federasyonun mhk çalışanlarının topunun annesinin ellerinden öpecem o gün.

Fenerlilerden daha çok sevindim gole atsınlar böyle alsınlar puanları daha zevkli oluyor sene sonu.

ezikleri bu sene zorla şamp. yabcaklar. bosuna yırtmayın kendinizi. dün bizim yönetilen maça bakmanız yeter zaten.. bu macı hic izlemedim bile.

kaybetselerdi çok iyi olacaktı.bunları kadıköy'de yenmemiz lazım o da zor.

Geri
Üst Alt