STSL 13/14 H:9 | Akhisar Bld. Spor 3-3 Beşiktaş | MS | 26 Ekim

maci izlemedim simdi ligtv actim akhisar oyuncusunun ozel olarak Hakeme tesekkur ediyorum 10 numara mac yoneti keske ligteki tum hakemler boyle olsa dedi

hakem bu kadar iyimiydi yorumlari az okudum net penaltisini yemis akihisarin.

Büyük şikecilere karşı oynayan herhangi bir futbolcu bunu demez bu sezon

biz nasıl şampiyon olacaz bu hakemlerle:dispirited: adamların resmen 12.oyuncusu var.

biz nasıl şampiyon olacaz bu hakemlerle:dispirited: adamların resmen 12.oyuncusu var.

care drogba !!!

yok yani bencede cok zor olacak ama en azindan bjk in önünde 2ci bitirmeye bakalim en kötü sonuc olarak. sampionlar ligine direk katila biliriz yine o durumda.

Bence Beşiktaş çok yanlış 11'ler ile oynuyor.

------------------Tolga Zengin------------------

-Serdar------Sivok------Escude----Motta-------

-------------------Atiba---------------------------

----------Fernandes------Oğuzhan----------------

-Töre---------------Almeida----------Frei----------

Ayrıca ben böyle lesh defans hattı görmedim.

Hilbert gibi en azından hucum edebilen bir beki gönderip Serdar gibi ne yaptığı belli olmayan adamı almak nedir. Pedro Franco diye bir oyuncu alıyorsun gidip 34 'lük Escude'yi çok da iyi olmadığı halde oynatıyorsun. 2 senedir PTT seviyesinde ki Ersan'ı oynatıyorsun o olmayınca da. Sol beke aldığın adamın futbol ile uzaktan yakından alakası yok. Bu kadar saçma bir defans hattı görmedim.

Neyse tasası neden bana düşüyorsa anlamam. :D Beter olsunlar.

bjk 119km kosmus bu macda yahu. vallah helal olsun bu konuda bilice ve takimina.

Edit: bilic ama cok yanlis oyuncu degisikler yapior. aynen devam :)

Besiktas'in kadrosu tamamen cöp.

Tolga-Sivok-Hutchinson-Oguzhan-Fernandes-Olcay-Almeida kesin oynar, gerisi vasat adamlar. Belki Holosko form tutarsa onu koyabilir buraya.

Spor Toto'da yaktın beni Beşiktaş 7 maçtan birtek bu maçı bilemedim.

Akhisar iyi takim,savunmayi da duzeltseler belki ilk 5 bile oynarlar.

Geri
Üst Alt