STSL 13/14 H:9 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantepspor | MS | 25 Ekim

Fener şike yapmasa ilk 10a giremez. Şikeci şerefsizler.

fb-gs maçında çok kötü olaylar olacak bizi yenmek için hakem fbli olacak zaten ve tribünler olaylar çıkaracak her zaman ki gibi. inşallah bunlar ters tepip yeneriz onları orada ama zor !

Yabancı sınırı olmasa cok rahat yeneriz.CL kadromuz cok rahat yener bunları...

Çok dandik bir kadrosu var bence şikecilerin,lig kolay olunca + olarak hakem faktörüyle ite kaka gidiyorlar ama yanlarına kalmaz ALLAH'ın adaleti tecelli eder yine.

fb-gs maçında çok kötü olaylar olacak bizi yenmek için hakem fbli olacak zaten ve tribünler olaylar çıkaracak her zaman ki gibi. inşallah bunlar ters tepip yeneriz onları orada ama zor !

Merak etme serefsiz tff bi yolunu bulur hakem falan ayarlar baglar

Ondan sonra 14 yıldır yenemiyorsunuz yeahhh derler karakter yoksunlAri

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avatarimdakine olmayacak beddualar ettim. Yine ve bir kez daha: Gün yüzü görmeyesin Tüpcü, colugundan cocugundan cikar insallah. Allah sana belalarin en büyügünü versin insallah.

Kadıköy'de ki maçta hakemle sindirmeye çalışmazlarsa çok rahat yeneriz. Hakem desteği olmadan küme düşer bu takım. Tek korkum yapacakları çirkeflikleri hakemin görmezden gelmesi, hakemin oyuncularımızı sindirmeye çalışması.

Azizin lobi cok saglam. Tupcu denen o amnohlu olduğu sürece sindirimler devam edecektir. Aziz gibi mafya baskanin olmadığı sürece malesef onlarla aşık atmamiz mumkun degil. Adil kararli bir hakem karşısında fenere hunharca tecavüz ederiz. Ama malesef artik bu isler lobinin güçlü olup olmadığına bakıyor. Sahadaki performansa degil.

Ben şunu anlamakta zorluk çekiyorum.

Ulan bizim oyuncuları geneli efendi, sessiz adamlar. bakıyorum bizim rakipler her türlü itiraz ,çirkeflik hak arama falan var.taknik adamlar bize gelince konuşur.

bakıyorum bu şikeciler saysan bir tane adam çıkmaz, ne kadar karaktersiz varsa bunlarda. ama rakiplerine bakıyorum tık yok. Ne bir itiraz ne bir hırs. Sahada hakemi, oyuncusu ğızlarına sçyorlar tık yok. teknik adamlarda sus pus..

Demekki bunlara it muamelesi yapacaksın ve ezeceksin.

kesinlikle katılıyorum. Bu şerefsiz deli gibi itiraz eden adamdır. ama bakın öyle pozisyonlar oldu hiç itiraz yok.

Bu şikecileri tutan adamlardan herşey beklenir. Bunların kanı bozuk.

Şu hakem kararlarına bakıyorum birde bizim içeride oynadığımız maçlara bakıyorum nefret ettiğim bizim yönetime içimden ne geliyorsa saydırıyorum.

Bizim maçta yaptıkları savunmaya bak şimdi yaptıkları savunmaya bak.

Ama şurasıda bir gerçek alperin evet eksik tarafları var fakat şu dönemde kesinlikle kaptırılmaması gerekiyordu. iyi olduğumuz, güçlü olduğumuz şu dönemde bile böyle oyuncuları kaptıran adamlara büyük başkan demeye devam edin.

Sow Burakın oynadığı yerde oynuyor ama oyunu etkisi, top saklaması ve pas alışverişine girmesi üst düzey.

Ama birazcık şerefli ve hırslı bir takım bunlara çok rahat gol atar. tabiki şerefli hakemde lazım.

Alperi kaptırdık diye istifa etmesini bekliyordum ben Ünal Aysal'ın.Issız bir adaya falan gider diye düşündüm ama hala klübün başkanı ya olacak iş değil.

He yazının diğer kısımlarına katılıyorum orası ayrı.

9 haftada 8-10 puan topladılar sanırım.verilmeyen kartlar,verilmeyen penaltıları saymıyorum bile..hele bugün antep sahada yok ki olması gerektiği gibi ..ama buna rağmen ofsayttan atılan goller var.

Ah ah en azından Alpaslan Öztürk'ü alsaydık da Sabri'ye kalmasaydık.Maalesef yerli-yabancı oyuncularımız arasında kalite olarak uçurum var.

Mancini bunları yenebilir mi ki Kadıköyde ? O zamana kadar fiziken biraz daha toplanırız da lanet yabancı sınırı yine bizi çok zorlayacak keşke Bruma oynasa,en azından Balta iyileşse...

Hahaha cidden Türkiye'deki hakem ve mantelitesiyle Kadıköy'de kazanacağımıza inanan var mı? Varsa da inanmasın bi zahmet. Biz öne geçsek bile vurur, geçer, faul yapar, elle atarlar, ofsayttan atarlar, kaleciyi yumruklayarak atarlar ama bir şekilde sokarlar topu kalemize. Kadıköy'de oynanan maçlarda ortada kural, mantık yok. Unuttunuz mu yoksa? Burası Türkiye.

LigTv ve TFF biliyorki bu sene şampiyon olursak ligin tadı kalmaz.ALLAH SABIR VERSİN 15 Takımada(Antep ve Sivası dahil etmiyorum)

Şu maçı dünyaya izleteceksin ve diyeceksin ki 2 sene önce şuan ki Ev sahibi takımın Başkanı ve yöneticileri, Deplasman takımının şuanki Teknik Direktörü ve Kalecisine şike yapması için para vermişti desen tepkisi ne olur acaba :D

9 haftada 8-10 puan topladılar sanırım.verilmeyen kartlar,verilmeyen penaltıları saymıyorum bile..hele bugün antep sahada yok ki olması gerektiği gibi ..ama buna rağmen ofsayttan atılan goller var.

O kadar berbat takımlar,başka türlü gol atacakları yok işin açıkçası fikstürleri de çok kolaydı.Bir de zor fikstürde görmek gerek bunları...

bu maçta şike olduğu konusunda herkesle hemfikirim. hemde alenen. daha öncede dedim bülent uygun fbye karşı oynarken defansı ve orta sahayı açar. buna ilaveten ne olur olmaz diyerek bugün kaleyide açmış.

herşey bir yana kendi açımızdan bakarsak bugün 1-2 pay çıkarmak lazım. 1.si alper bugün çok iyi oynuyor. keşke biz alabilseydik yabancı sınırı varken yapılacak en iyi hamleydi ve bizi çok rahatlatırdı. 2.si fb nin yaptığı tek doğru şey sürekli yan ortalarla gol aramak. bu ligde beklerin çok kötü olduğu gerçeğinden faydalanmak lazım. bizde iyi kanat hücumları yapabilmeliyiz. bunun dışında fb koşuyor ve pres yapıyor başkada bişey yok. karşılarında oynamak istemeyen rakipleri buluncada şov yapıyor. orta halli bir avrupa takımı feneri bu sistemle madara eder.

Hahaha cidden Türkiye'deki hakem ve mantelitesiyle Kadıköy'de kazanacağımıza inanan var mı? Varsa da inanmasın bi zahmet. Biz öne geçsek bile vurur, geçer, faul yapar, elle atarlar, ofsayttan atarlar, kaleciyi yumruklayarak atarlar ama bir şekilde sokarlar topu kalemize. Kadıköy'de oynanan maçlarda ortada kural, mantık yok. Unuttunuz mu yoksa? Burası Türkiye.

play off maçının 0 0 bitmesine hala inanamıyorum

Yabancı statüsünün bile sırf biz farkı açmayalım diye fener'e göre düzenlendiği bir ülkede yaşıyoruz. Siz neyin kafasındasınız yav?

Geri
Üst Alt