STSL 13/14 H:9 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantepspor | MS | 25 Ekim

Bülent koğuşta azize çay veriyordu yine buluştu pislik adi şeref yoksunları allah belanızı versin kirlettiniz ulan futbolumuzu mide bulandırıcı bi maç gidin flaş tv de halay filan izleyin daha gerçekçi..

fenerin bu lig de bulent ın antep basında şu maçta karsı karsıya gelmesi rezillik.

biri 2.ligde diğeri hapiste veya futboldan men olması lazımdı ya işte

izlemeye gerek olmayan bir maç sonuç belli 100 kağıt basarım fenere h1 direk

antepin kalesinde serdar kulbilge var. bilmem anlatabildimmi. ne ara geldi ben anlamadim. onu gördüm.

en az 4 farkli kazanir fener

Vaaay azizin mapushane arkadasi kadiköye geri dönüyor yine. Bu macta Antep yatar yine abiler :)

Kafadan 5-0 yazsınlar niye oynanıyor ki bu maç, şikebahçemizi boşuna yormasınlar.

107.dakkada sow atar golu.17 dakka uzatma sonucu fb 1 0 kazanır.

Şikeciler toplanmış. Rezilliğe bak bu pisliklerin ne işi var futbolda ?

antep 1-0 öne geçer 90da fener 2 tane sallar kazanır

Bence hakem ilk yari çakma antifenerli gibi davranir, antep ilk yari 0 - 1 onde gider, ikinci yari tum haksizliklara ve hakemin dogramalarina ragmen inanilmaz bir sekilde fener 2 - 1 maçi alir.. Ondan sonra medya fenerin inanilmaz geri donusunu ve hakeme saydirir boylece hem bu haftanin hakem haksizliklari kapanir hemde fener taraftari boburlenir.

Su yukarda yazdiklarima hayal urunu diyebilirsiniz ama Antep gibi sikeci rakiplerin, her istedigini yapacak TFF ve hakem ordun varsa bu ligde istedigin FILMI çevirirsin..

Konya'ya 3-1'den neredeyse maçı veren Antep, herhalde bir 8 tane yer bu hafta. Zaten kendileri en iyi dönemlerinde bile fenere maç satan bir camiadır.

bir yanda bülent uygun serdar kulbilge ibrahim akın

diğer yanda aziz yıldırım , emmanuel emenike

maça bak be

Çeptalk

işte şike derbisi... ama kazanan belli.. büyük şikeci küçük şikeciyi yer..

Bu Antep ne ara 8 puan aldı yahu. Ben 4-5 puanı anca vardır sanıyordum.

Geri
Üst Alt