STSL 13/14 H:9 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantepspor | MS | 25 Ekim

yahu tiyatro izleyecekseniz az cebinizden paraya kıyın bilet alın adam gibi devlet tiyatrosuna felan gidin izleyin böyle kalitesiz tiyatrolar izlemeyin

Fenerin hiç bir maçını izlemiyorum sonuçlarıda burdan takip ediyorum artık hele evlerinde ki maçlar tam komedi insanın sinir sistemi bozulur resmen..

Şikeciler artık göz göre göre yapıyor şike :D

Emenike'nin golune neden ofsayt cizgisi cekmiyorlar bizim mac olsa hemen yaparlar

Gol ofsayt net şut atıldğında emenike aktif yerdeydi kalecinin açısını kapattı bana göre..

Egemen ofsaytı bozuyor ve bunu biliyor. Sonra yardımcıya dönüp elini kaldırıyor, yardımcı Egemen'i görüyor ve bayrağı kaldırıyor...

Değmez rezillere boşver.Ya da sakinleşmek istiyorsan avatarındaki arkadaşı düşün ben öyle yapıyorum şimdi :D

İlker Meral denen arkadaş daha maçın başında zıvanadan çıktı.Allah belanızı versin beeeeeeeee.

Bu arada geçen hafta gol atan Emenike için 1 hafta ''Emenike rüzgarı '' diye haber yapan FBtv 2 şimdi de ''Avrupa'nın en formda forveti,Fener'e 50 milyon euro verdiler '' diye habere başlar...

sövmemek elde değil ki böyle bir iş yok hiçbir yerde

cizgi kamerasi bozulmus mactan once o yuzden tekrari falan yok :p

Kapattım ben macı.Bosuna sınirlenmeye gerek yok.3 4 tane atar şikeci takım.

emenikeye pas çıkaran defans oyuncusu kendi ceza sahasına kısa pas çıkaran oyuncu alamıyacağı topa çıkan kaleci bir pozisyon daha bu neler var neler

ne tesaduf sadece turk oyunculari pas hatasi yapiyor :rolleyes:

3-0 dan 4-3 aldıkları maçda bile şike bu kadar belli değildi bu daha net:)

Geri
Üst Alt