STSL 13/14 H:9 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantepspor | MS | 25 Ekim

evet beklenen son 3 oldu tiyatro bıttı.şimdı bu şaıbelıler şikeciler bıze yutturdugunumu sanıyor çok merak edıyorum.ben bu spiker kadar taraflı mac anlatan adam görmedım.sankı antep rum takımı.

Yuh ama her sene aynı şey. Adamların iteklenmedikleri seney yok az itelendikleri sene var sadece.

Hep aynı senaryo ya.. 2-0 veya 3-0 yapan fener golü yer ve hemen karşılık verir :D

şike şike fenerbahcemiz şampiyon olacak !!!

Topu nasil veriyor ataga kalsin diye binya eziklere

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu macta cenk sike yapmadiysa ben de birsey bilmiyorum.

Hizli ataga cikmislar, cenk topla geliyor, sagdan bindirme yapan israrla top istiyor, vermiyor, soldan bindirme yapana da vermiyor, bekliyor, adam ofsayta girince pasi veriyor.

4-1 biter bir aksilik olmazsa 5 de olur da o kadar da açık etmezler sanırım

Allah topunun belasını verir inşallah bu şike çetesinin

Bu macta cenk sike yapmadiysa ben de birsey bilmiyorum.

Hizli ataga cikmislar, cenk topla geliyor, sagdan bindirme yapan israrla top istiyor, vermiyor, soldan bindirme yapana da vermiyor, bekliyor, adam ofsayta girince pasi veriyor.

geçen sene antepteki maçta maç 1-0 iken ne yaptığını biliyoruz bu ....

bulent-uygun-selam.jpg

Helallllll

evet beklenen son 3 oldu tiyatro bıttı.şimdı bu şaıbelıler şikeciler bıze yutturdugunumu sanıyor çok merak edıyorum.ben bu spiker kadar taraflı mac anlatan adam görmedım.sankı antep rum takımı.

Harbiden 3 mü oldu?

Forumun 90%'i biliyordu zaten filmin sonunu

Artik degisik senaryolar dusunseler de mac sonuclari bu kadar belli olmasa sıkıliyiyoruz ey tupcu tff ve arkalarindakiler

Oha anasini satayim artik göstere göstere sike yapiyorlar.

Geri
Üst Alt