STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Şu kadro çıkacak.

---------------------------------- Muslera ------------------------------

Veysel ------------ Semih ------------ Chedjou ------- Hakan

----------------------- Selçuk ------------- Melo --------------------

------ Olcan ------------------ Sneijder -------------- Bruma ---

------------------------------------ Burak -------------------------------

Şu kadro çıkacak.

---------------------------------- Muslera ------------------------------

Veysel ------------ Semih ------------ Chedjou ------- Hakan

----------------------- Selçuk ------------- Melo --------------------

------ Olcan ------------------ Sneijder -------------- Bruma ---

------------------------------------ Burak -------------------------------

İnsallah boyle cikar , kesinlikle yenmemiz gerek

Bursa maçının skoruna göre oyuncu yaparız muhtemelen.

Eğer 3 puanla dönmezsek, en geç saat gece 01:00 gibi santrafor transferimiz açıklanır.

a8yny8u3.jpg

filas filas filas oyuncularda buyuk gruplasma var.

olcangilide kendine benzetecek bu selcukgil

Kazansak bile umarım çok zorlanırız. Şimdi şansa mansa fark falan atarsak yönetim transferden vazgeçebilir, kurumsal(!) bir kulübüz sonuçta..

Selcuk ve Burak oynamazsa kesin kazanırız. 2sinden biri oynarsa muhtemelen kazanırız. 2 si aynı anda oynarsa kazanmamız dusuk ihtimal.

Oğlum burası fener forumu mu yoksa galatasaray forumu mu? İnşaallah yeniliriz, zorla kazanırız ney lan? Spastik misiniz güzel kardeşlerim, mal mısınız? Hayır abi buradaki forum yöneticileri nasıl izin veriyor böyle şeylere en çok onu merak ediyorum. Hadi yorum olarak yenemeyeceğimizi belirtirsin onu anlarım ama dua etmek de ne oluyor..

O değil de maç esnasında resmi siteden transfer açıklanıyormuş bi de.

Bir ilki yaşarız heralde.

Kazansak bile umarım çok zorlanırız. Şimdi şansa mansa fark falan atarsak yönetim transferden vazgeçebilir, kurumsal(!) bir kulübüz sonuçta..

Transfer yapsak ne olacak ? Gelecek adamlar belli; Almeida-Tarık. Varsın gelemsinler zaten. Song'u alacaktık sözde, westham kapmıs.

Zaten son dakikada kaliteli transfer beklemek hayalcilik olur. Su asamada transfer yapmamak daha mantıklı bence.

Oğlum burası fener forumu mu yoksa galatasaray forumu mu? İnşaallah yeniliriz, zorla kazanırız ney lan? Spastik misiniz güzel kardeşlerim, mal mısınız? Hayır abi buradaki forum yöneticileri nasıl izin veriyor böyle şeylere en çok onu merak ediyorum. Hadi yorum olarak yenemeyeceğimizi belirtirsin onu anlarım ama dua etmek de ne oluyor..

İMZA

..................Muslera.............

...Veysi.....Kaya...Chedjou....Balta....

...........Furkan...Melo....Emre....

...Olcan..........Burak.........Sneijder

Mücadeleci ortasaha şart,

Geri
Üst Alt