STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

muslera

semik - chedjou - balta

melo

altintob ----- sneijder ----- colak

adin -- yilmaz -- bruma​

Yerlerine kim oynayacak? Yapacak bir şey yok.

Prandelli'nin de bu oyuncuları kesmeyeceğini iyi biliyoruz.

Melo kesilmemeli,Selçuk yedeğe çekilmeli...

Yerlerine kim oynayacak demek ne demek yahu ? Çıksın Gündoğan oynasın,Furkan oynasın.En azından topu ileri taşırız.

Adam pas atmaktan aciz hale gelmiş sahada yürüyecek hali yok sen yerine oynayacak adam yok diyorsun...

gol yememeyi becerebilirsek 0-0 biter, alacağımız en iyi skorda bu olur. bu sene toplamda 50 gol barajını dahi geçemeyebiliriz. önlem alınmazsa o kadar kabus bir sezon bekliyorki bizi. şu an için 4. lük en iyi yer olur bizim için

geçen sene kupa dısında ben bursada galibiyet hatırlamıyorum büyük ihtimal kazanamayız yine

İlk maç içerde olmalıydı takımı 2 hafta geç görücem malesef . Her olumsuzluğa rağmen son nefese kadar GALATASARAY . Bursa her zaman zor deplasman olmustur . Bursa eskisehir gençler deplasmanlarından ve derbilerden puan çıkarırsak şampiyonuz inşallah

Muslera- Veysel-Semih-Balta(Koray)- Olcan Melo-Furkan Sno-Bruma-Amrabat Burak... Varsa daha iyi kadronuz bekliyorum..

Dünkü gibi oynarsak 3-4 yeriz çok rahat.

Muslera

Veysel - Chedjou - Semih - Balta

Melo - Furkan

Bruma - Sneijder - Olcan

Burak​

Çıkabilecek en iyi kadro bu. Çok kötü bir kadro yapılanmamız var o bir gerçek. Dandik oyunculara 2-3 vermek yerine biriktirip en az 2 iyi oyuncu transfer edebilirdik.

------------------muslera---------------------

Veysel------Chedjou----Semih - Balta

---------------Melo-----------------------------

--------------------------Çolak-----------------

Olcan----------Sneijder------------Bruma

--------------------Burak-----------------------

Telles yerine Balta'ya dönmüş olmamız da içinde bulunduğumuz durumu gösteriyor ayrıca.

Olcan sol kanatta daha iyiyken sağ kanatta oynatmaya çalışmamıza anlam vermek güç.

Geri
Üst Alt