STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Gokhan tore yi almadilar cok yavas takim bruma cok gucsuz 11 seviyesinde değil

bruma daha ne yapsın bizim her atağımızda onun imzası var fakat çok şey bekleniyor gol tamamen brumaya kalmış ihtiyacımız net olarak ileride elmander in drogbanın ve hatta necatinin yaptıklarını yapıcak bir forvet top tutacak dönücek vurucak burakla bu sistem MÜMKÜN DEĞİL

xelçuk yerine 2. yarı emre çotanak girsin belki bişiler olur

Vallaha şu takımda ilk çıkacak kişiler selçuk buraktır hatta veyseldir hala yektaya sallıyosunuz.

bunlara hırs lazım. bu ne ligin ilk maçında taraftar yok bi ok yok.

getir paso ligi

getir yabancı sınırını

koru şikeciyi

bu gidişle...

Amrabati gönderecegimize üzelecegimi hic düsünmezdim ama su an cok üzülüyorum..

Beynim yandı beyler ben yatıyorum.Normalde gece 3-4 arası yatan adamdım lan ben ne hale geldik.

Olcan-Selçuk degişikligi şart oglu şart. Başka türlü bu maçın gelmesi imkansızdan bile uzakta. 0 yani.

şu brumaya transfer döneminde yetersiz dedim diye elli kişi laf etti bende demiştimki lig başlasın görürüz nerde GELİŞECEK diyenler bi çıksınlar bakalım

neresi gelişecekmiş bu adamın daha 1 metreye pas atamıyor çalım atma özürlü

veysel sağ kanatta tek başına oynuyor adama laf ediyorsunuz.3 kişi sol kanatta balta bruma sneijder veysel tek başına hem savunmada hem hücuma çıkıyor.

Yeter artık be yeter bu Selçuk+Burak kim ulan bunlar kim ?

Selçuk efendi öyle dolanıyor...

Burak efendi yine rezil faulleri ve ofsaytları ile işbaşında...

Adamı delirteceksiniz ya...

Geçen Alex Telles konusuna yazmıştım, yine yazayım. Telles yerden yere vuruluyor ama bize şu ana kadar zerre katkısı olmayan, futbol zekası eksik, 12 milyon euroluk Bruma'ya kötü bir laf söyleyen yok. İlah ilan edilmiş bu forumda. Komiksiniz siz gerçekten.

Valla bu takıma Messi ve Ronaldo beraber oynasa fark etmez zira eksik olan forvet değil savunmadan top çıkaramıyoruz ve orta saha iyi paslar atamıyor

Balanta gelince savunmadan top cikaramama sorunumuz bitecek, iki gün sabredin.

bu takımın çok ciddi pozisyon üretememe ve dolayısıyla gol atamama sorunu var

Geri
Üst Alt