STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Bursada iş yok bakmayın siz. Yalnız bizde de hiç iş yok. Merhaba yeni 8. ligler.

GT-I9300 Tapatalk

iki kötü takımın mücadelesinden beraberlik bekliyorum. ha olurda bursadan daha rezil olmayı başarabilirsek yenilgide olası tabi. nasılsa beceremeyeceğimiz şeyler değil bunlar

Şampiyo zaten belli siz hala neyon kafasındasınız? TFF iki sezondur şampiyonu önden belirliyor zaten

Kazanırsak çok iyi olacak. Lige 3 puanla başlamak önemli. Moral kazanırız.

GSC forum profili biraz gündelik başarı ve başarısızlıkları fazla önemser nitelikte.

Süper kupa maçını biz kazamış olsak, "Bursa'ya kaç atarız?" diyen daha fazla olurdu forumda. Kupayı kötü bir oyunla kaybedince ise "gol bile atamayızcılar" ağırlığı ele geçirmiş. Bu işler tam olarak öyle olmuyor.

Skibbe'li 2.nci sezon hazırlık maçlarında gol bulamıyorduk ama ligde leblebi gibi gol attık, Baros'u gol kralı yaptık.

Ben takımın öngördüğünüz kadar kötü olmadığını, son maçta klasik Fener çekingenliği sergilediklerini düşünüyorum. Özgüven problemli yada ruhsuz oynayan oyuncularımızın kendine gelmesi birçok sorunumuzu giderebilir. Kadromuz hiç de "tırt" değil.

Forvet olarak tanımlanan sıkıntı, aslında topu 3ncü bölgeye getirmede zorlanmamız ve burada topu tutamayışımız. Eğer savunma ileride kurulur, mesafeler düşürülürse top otomatikman ileriye taşınmış olur. Bunu Fener maçında yapamadık ama diğer takımlara karşı özellikle de Arena'da yaparız. Kadro aynı kadro, diziliş aynı dizilişken bol gol bulabildiğimizi de görürüz bu şekilde.

Bu oyun ile Fener maçında forvetimiz Messi bile olsaydı kupayı alamazdık diyeyim. Yani sorun sadece forvetimizin kim olduğu değil.

Rahat alırız fazla takılmayın, Bursa acayip kötü.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt