STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Telles yerine Hakan, Yasin yerine Bruma okadar.. Baska hamle yapma sansimiz yok.

4-2-3-1 olarak devam edersek işimiz gerçekten zor. Kenarları kesinlikle tutmak gerekli yoksa her pas hatası potansiyel kontra atağa müsait. Ben böyle bir formatla çıkacağımızı düşünüyorum, umarım iyi bir oyun ve skorla sezona moralli başlarız.

Allah utandırmasın....

Bir maçla oyuncu keseceğini düşünmüyorum Prandelli'nin. Takım olarak bakacaktır. Takım olarak hazır gözükmedik çünkü. Sadece Bruma'nın oynaması adına Telles kulübeye çekilebilir.

Muslera

Veysel - Semih - Chedjou - Hakan

Melo - Selçuk

Olcan - Sneijder - Bruma

Burak

Böyle bir kadro bekliyorum. Kazanırsak çok iyi olacak. Lige 3 puanla başlamak çok önemli.

ben burak telles selçuk 3 lüsünün kesilmesi taraftarıyım.bu arkadaşlar paraları ceplerinde ferrari mi alsam teknemı alsam diye düşünmekten futbolu düşünmeye fırsat bulamıyorlar.3-5 maç yedek kalırlarsa belki akıllanırlar.

muslera

semih chedjou hakan balta

olcan melo furkan bruma

sneijder emre çolak

mecburen umut

Selcuk oynamamali.Artik birisi kessin sunu.

-----------------Muslera

Veysel - Semih - Chedjou - Hakan

---------------Melo - Umut G.

Olcan --------Sneijder--------Bruma

-------------------Burak

-------Muslera---------

Veysel-Semih-Ched-Hakan

---------Melo---Selcuk(Furkan)

--Bruma------Sino--------Olcan

---------------Burak------------

Mac beraberlik kokuyor ,sanmiyorum ki 3 puan alacak bi oyun oynayabilelim.Selcuk artik yedek cikmali bu kadar temposuz bi ortasaha oyuncusu tipi dunyada kalmadi ne katedebiliyor ne dribblingi var ne hizli ne cabuk ..Onceden ince pas atar ,frikik cekerdi artik o islerde de yok.Furkan gayet tempolu bi oyuncu Selcuk yerine baslasin takima nasil bi olumlu katki verecek hepimiz goruruz Selcuk varken slowmotion takim gibiyiz.

lıge 3 puanla baslamak ve bursa deplasmanını hemen gecmek bızım acımızdan bı avantaj olur..

bu bursayıda seyircisiz halde yakalamışken yenemezsek bir daha sittin sene yenemeyiz heralde..

biz niye pazar oynamiyoruz daha gecen gün 120dklik yorucu bir maca ciktik sicakta

biz niye pazar oynamiyoruz daha gecen gün 120dklik yorucu bir maca ciktik sicakta

Hocam bence bu tür şeylere takılmamalıyız ya eskidendi onlar.

Bence asıl bu maçta nasıl oynarız onu düşünmeli o rezil final performansının üzerine.

Bursa zor deplasman. Umarım 3 puan bizim olur. Ama ben 1 puanın da bizim için iyi olabileceğini düşünüyorum.

İşin acı yanı FB iyi kötü hep 3 çıkarıyor bu Bursa'dan arkadaş.

Selcukun değerini bilmeyen liseli tayfa yine online.. Gecen sene kötüydü ama bu sene gayet iyi basladi.

4 2 3 1 aslinda çok iyi taktik ve Burak hariç bizim kadroya çok uygun.. (Sol bek telles iken). Bu taktikten başka taktikle CL basari daha zor.. O yüzden bu taktik oturana kadar idrar etmek en doğrusu.

Burak sansli ve formda olursa aliriz maci yoksa umut girer onun son dk sansina kaliriz. Golde yeriz gol atariz. Bence 1 - 3 yenecez

Selcukun değerini bilmeyen liseli tayfa yine online.. Gecen sene kötüydü ama bu sene gayet iyi basladi.

4 2 3 1 aslinda çok iyi taktik ve Burak hariç bizim kadroya çok uygun.. (Sol bek telles iken). Bu taktikten başka taktikle CL basari daha zor.. O yüzden bu taktik oturana kadar idrar etmek en doğrusu.

Burak sansli ve formda olursa aliriz maci yoksa umut girer onun son dk sansina kaliriz. Golde yeriz gol atariz. Bence 1 - 3 yenecez

dediklerine katılıyorum Selçuk hazırlık maçlarında geçen seneden daha iyi oynadı ama fb maçında o kadar rezalet oynadı ki (bütün takım gibi) bu tepkiler o yüzdendir herhalde. ama yine de ergen kızlar gibi "Selçuk artık gitsin yoksa bi daha maç izlemem .s" diyen renktaşlarımız ayrı tabi. kendi oyuncumuza, takım kaptanımıza destek olmalıyız her türlü ama biz ne yapıyoruz hemen "Selçuk gitsin yeaa, Burak'ı da alsın gitsin yeaa" triplerine giriyoruz. Selçuk gitmez, G. İnler de gelmez o yüzden sonuna kadar desteklemeliyiz kaptanımızı. bunu kafalarına sokmak lazım insanların

Geri
Üst Alt