STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

*********************Muslera***********************

Veysel******Chedjou******Semih******Alex(Balta)

***********Selçuk*************Melo***************

Umut(Bruma)***********Sneijder************Olcan

******************Vasıfsız Eleman*********************

Bence böyle oynamalıyız. Umut oynarsa arada 4-2-3-1 den 4-4-2 ye geçme şansı olur pozisyonlarda. Deplasman için iyi bir seçim olabilir. Deplasmanda tek forvet oynarsak bizimle çok pis top oynar bursa. Adamlar korkmalı. Fener forumları bile burağın tek forvet oynamasından duydukları memnuniyeti aralarında paylaşıyor.

Hiç heyecan yok valla lig mi başlıyor 4. yıldız yarışı mı, sağolsun soğuttular o müthiş oyunlarıyla.

Bu maç sol bek Hakan, sol kanat ise Bruma olur diye düşünüyorum.

Muslera

Veysel-Semih-Chedjou-Hakan

Melo-Emre

Olcan-Wesley-Amrabat

Umut​

--------------------------------------------nando-----------------------------------------------------

sari-------------------semih--------------------------ched-------------------------hakan----------

---------------------------------------------melo-------------------------------------------------------

-----------------------------------Inan--------------Sneider------------------------------------------

olcan------------------------------------Burak-------------------------------------Amrabat-------

4-3-3

olası skorlar

0-0

1-0

1-1

0-1

takımın bu haliyle 0-1 kazanması büyük sürpriz olur bursanın iyi olmasından değil o stadda bir türlü kazanamamaktan dolayı

bu sene bol beraberlikli bir sene olacak gibi görünüyo

Ben kazanacagımızı hissediyorum. Biliyorum mantıklı degil ama oyle.

Selcuk kesinlikle kesilmeli. Furkan ya da U. Gundogan denenmeli. Bruma yada amrabat kesinlikle oynamalı. Artık chedimi keser tellesimı bilemem

Geri
Üst Alt