STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Bursanın cezası falan var mı ? Bizim taraftarımız maçta olacak mı? Bilgisi olan var mı.

Süper Kupa macinda gercekten skandal bir performans gösterdik.

Muslera, Semih, Chedjou ve Olcan dörtlüsü disinda hepsi tel tel döküldü.

Ama ne olursa olsun 120 dakika boyunca Fener bize gol atamadi, en azindan defansimizda kim oynarsa oynasin gol yemeyiz. Defans iyi.

Hücum gücümüz bana göre cok düsük ama Bursa'ya üstünlük kurabilecek bir kadromuz kesinlikle var.

Elbette erken gol icin yüklenmeliyiz ama sabirsiz olmaya gerek yok.

Chikura maclarinda seyrettigim Bursa cok temposuz ve aciz durumdaydi. Volkan Sen gibi bitik adamlar oynarsa 60'dan sonra Bursa dökülür.

Burak 3 yildir en fazla gol atan forvet neredeyse, Olcan ligin en skorer kanatlarindan birisi, Sneijder ve Brum'miz da var. Melomuz var.. Yetmeli bu kadro! Sadece biraz istek, arzu olsun yeter. Melo-Selcuk-Sneijder üclüsü bir kez daha öyle BERBAT oynayamaz.

Hücum gücümüz bana göre cok düsük ama Bursa'ya üstünlük kurabilecek bir kadromuz kesinlikle var.

Melo ile Selçuk o kadar pas hatası yaptı ki ben inanamadım.Bir de bunlara qral da katılınca ortaya cehennem ızdırabı çıktı...

2 kankadan en az 1 tanesi yedeğe çekilmeli ve mesaj verilmeli...

Bursaspor, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle, sezonun ilk karşılaşması olan Galatasaray maçında, yeni kurallar gereğince Maraton ve Kapalı Kale Arkası tribünlerinde seyirci olmadan mücadele edecek.

fernandao iyileşmiş mi

o olmazsa gol atamaz bursa

yalnız dikkat: biz yemeyiz değil :) bursa atamaz :)

Eksiklerimiz var. Transferi son günlere bırakmanın dezavantajini yaşayacağımiz kesin. Çok sakat bir maç mağlubiyetimiz süpriz olmaz.

prandelli bu maçta telles selçuk burak yasin yekta ve sneijder'i oynatırsa o da herkes gibiymiş demektir.

muslera

veysel chedjou semih hakan

melo umut

olcan furkan bruma

umut

benim kadrom bu

Sneijder geçen sezon o golü atmasa kupa maçında da kazanamayacaktık. Bursa deplasmanı çok zor geçiyor.

Geri
Üst Alt