STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

GALATASARAY: Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Melo, Olcan, Sneijder, Bruma, Burak

olur.bunla çıkarız.Selçuk daha ne kadar kötü oynayabilir 1 maç kesik yemesi için.

Oğlum burası fener forumu mu yoksa galatasaray forumu mu? İnşaallah yeniliriz, zorla kazanırız ney lan? Spastik misiniz güzel kardeşlerim, mal mısınız? Hayır abi buradaki forum yöneticileri nasıl izin veriyor böyle şeylere en çok onu merak ediyorum. Hadi yorum olarak yenemeyeceğimizi belirtirsin onu anlarım ama dua etmek de ne oluyor..

Selçuk ya da Burak iyi bir tek şey yapmasın biz haklı çıkalım da gerekirse kaybedelim, fark yiyelim diye düşünenler olduğuna da eminim.

Selçuk efendicim. Bugünde kötü oynarsan bende desteklemem artık seni. Allah askına her pası kankana atma takıntını bırak.

Burak efendiye zaten gelmiyorum. Bugün ya atacak ya atacak. Yoksa burada ceza almak pahasına sövecem.

Oh be oh rahatladım 4-3-3 ü görünce...

Ama kadroya 2 kankayı gördüm yıkıldım...

Sneijder yine solda.Yekta ve Selçuk 11'de

elbet selçuktan ve buraktan kurtulucaz.bunun dışında geçen maç en çok yorulan olcandı galiba.2.yarı oyuna girip katkı verebilir olcan,furkan,belki telles...yedekler de iyi.

yasininse zaman ihtiyacı var.

Bi dakika lan simdi fark ettim, lig için yaptigimiz 1 numarali transfer yok ilk 11de.

Geri
Üst Alt