STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Oyunu hizlandirirsak aliriz

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

burak Selçuk yekte çok rezil şimdi brumaya laf söylesek gelip bazı futbolu çok bilen ulemalar bruma yetenekli daha gelişecek diyecek

12 milyon Euro yaş 20 ama hiç bi futbol zekası yok rahat adam bile geçemiyor rakibi karşısına alıp sağ sol yapıp ya geriye veriyor ya

orta atıyor bu adamlamı ligte gidicez 10 yabancı hakkım olsa bu brumayı yedeklere anca koyarım

bu takim arsenali falan yenemez benden soylemesi. bi gunners destekcisi ve galatasaray destekcisi olarak, arsenal harcar bunlari. bjk maclarindaki gibi bir arsinil beklemeyin. tirsiyorum london'daki maçtan doğrusu

takatalpı sevmiyom

Beyler takımın tüm hücum varyasyonu Burak'a pozisyon yaratmak üzerine. Ya ara pas ile ya havadan kaçırarak. Rakipler de buna önlem aldı mı sadece hızlı kontraya çıkmak dışında gol şansımız kalmıyor. Hızlı çıkabilecek sadece Bruma var.

Biz geçen seneden daha farklı bir yerde olmayız bu sene. Unutun 4.yıldızı. Kanser olmanın lüzumu yok. Yönetim de gider sene sonunda.

Burak yine itti adamı, ya belki kaleci hata yapacak. Ne biçim adam anlamıyorum. Zaten ileri zor gidiyoruz, gidince de faul ofsayt bitiyor.

Hay maşallah... Galatasaray fırtınası kaldığı yerden devam (!) :)

Yekta-Olcan değişikliği şart.

Çok kötü oynuyoruz, tempo yok, sürekli geriye ve yana pas yapıyoruz. Dikine oynayan yok. Sorumluluk alan yok.

Burak Yılmaz sahada ne iş yapar? Bu adam nasıl forvet olmuş daha nereye kaçacağını, nerede top alacağını bilmiyor.

Burak Yılmaz'a güvenip kaç aydır transfer yapmayan yönetime de yazıklar olsun.

Tabi ağır oynarız. Bekler koşana kadar atı alan Üsküdar'ı geçiyor. Selçuk denen adam koşmak nedir bilmez sadece pas hatası. Yekta keza öyle. Burak koşar, boş koşar. Yazık ki ne yazık.

transfere falan gerek yok . bu takıma ronaldo gelse bi b.k olmaz bu takım denen koyun sürüsünden...aldığınız milyon eurolar haram olsun özellikle kaptan ve onun tayfasına...

Koca bi 45 dakikanın içinde 3-5 dakikalık bi iştah olur, sağlı sollu saldırır bir şey yapar ya. Anlamıyorum bu kadar yavaş oyunu.

Everton Chelsea maçını izliyorum

10 saniyede kaleden rakip kaleye gidiyorlar.Çimler süper.

Bu stad nedir böyle ya? Çimler nedir?İnsanın top yapası gelmez.

Maçın en önemli pozisyonunda Bruma bomboş durumda topu Burak a aktaramadı. Bu kadar kolay bir asisti yapamadı. Yoksa maç 0 - 1 di şu an.

Veyselin yetersiz olduğunu yeni anlıyor millet göndermeye çalışacağına Eboue gibi adamdan faydalan Veyseli top diye oynar. Bek orta saha forvet buralara transfer gelmeden bir halt olmaz

Selcuuu Selcuuuuuu Selcuuuuuuuu diye bagira bagira saclarina aklar düsüt Prandelli hocanin.

Geri
Üst Alt