STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Bu sene beklentiyi cok yuksek tutmamakta fayda var. Yoksa sezon bitmeden cogumuz burada kanser olucaz.

mustafa sarp gibi oynuyor kaptan sorumluluk yok rakibin arkasina gizlenerek yazik off offf

selçuk yekta falan değil sıkıntı sıkıntı burak arkadaş belli. burağı çıkar selçukta iyi oynar takımda

selçyuk nerde iyi oynar yahu 3 metre otesindeki adama pas yetiştirememesinin bburakla alakasi ne? ayakta duramamasının alakası ne? berbat işte bunu kabul edin. burak yine az çok atıyodu ve artık bitti. tamamen tukenmiş bir adam.

selçuk ise klas bir oyuncuydu ve artık o da bitti. tukenmiş futbolcu her ikisi

Öyle ya da böyle şu maçtan 3 puan almamız lazım Bursa'nın da bi numarası yok.

bruma 6 ay top oynamadı

tam toparladı yine korkuttu

kendine güven sorunu var

çok ürkek

o akıp giden çocuk yok henüz

Yani ben anlamıyorum son maçta en kötü olan selcuktu o kesilmedi olcan kesildi niye niye niye

Selcukun yerine sabrı koy..oda okadar oynar

* LG G2 Tapatalk *

Selcuk out olcan furkan in hadi inş

iPad/Tapatakla

Macın ozeti

8m77Jn.jpg

Şuan takımda Chedjou-Semih ve Muslera hariç kimsenin spor toto 3.lig topçularından farkı yok beyler Dogruya dogru.

ulan tam 4-2-3-1de ısrar edecegiz diyoruz. karşımıza 4-1-3-2 ile çıkan bir hoca var. Hey alalhım neyse. Ben bir 45 dk daha fıtık olmaya gidiyrum

Aceleyle şehirlerarası yoldan geldim maçı kaçırmamak için ama oyuna bakınca bu çabaya değmezmis dedim. Neyse ki Brezilya fransa basket maçı var..

Veysel yerine Sabri olsa daha etkili oluruz. Olcan'ı al bari yahu oyuna

Geri
Üst Alt