STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Maç 0-0 biter , yarınki manşetler cimbomtutuk başladı, yönetim hep yenildiğimiz bir deplasmandan bir puan çıkardık takım daha iyi olacaktır masalınıokur

iPad/Tapatakla

Sonra Burak neden böyle oldu diyoruz, sebep bu işte. Spikerlere bakın nasıl övüyorlar, bu şekilde böyle oldu bu adam. Şişire şişire. İstediği topları alamamışmış. Ofsaytta beklerse tabi alamaz. Aldığı her topu ziyan edip Bruma'ya kızarsa tabi alamaz. Hoş alsa da vurur dağa taşa, çaprazdan kalecinin üstüne. Kafayı ellerinin arasına alır ağzını açıp bakar.

Galatasaray futbol takımı iflas etmişdir diyorum, Galatasaray futbol takımı tamamı yanlış transferlerle batırılmışdır diyorum siz hala ümidle bişeyler bekliyorsunuz, yok kardeşim kendinizi avutmayın , 100 milyon euronun üstünde para batak halindedir sorumlular ise ünal aysal-fatih terim-Bülent tulun-emre utkucan scout ekibidir....

bu daha iyi günler çöpe atılan en az 100 milyon Euro yüzünden ve çöp futbolcuların fahiş sözleşmeleri yüzünden önümüzdeki bir kaç yılıda unutun ve bu yönetimin gidip bu scout ekibinin gidip Galatasaraya adam akıllı modern yöneticiler ve gerçek profosyoneller (tulun,utkucan gibi çakmaların değil) gelmedikçe siz kendinizi hiç ümitlendirmeyin...

İSTATİSTİK | GALATASARAY'da ilk yarının en başarılı pas oranına sahip ismi Selçuk İnan'dı. %90

:D

* LG G2 Tapatalk *

Burak topu almak için koşuyor kaleciyi görünce kaçıyor . Çıkca kalecinin önüne . Faul alırsın en kötü . Beyin yok ki takımda .

Geri
Üst Alt