STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Ünal Aysal bu sene şampiyon olsak bile bırak sen sezon sonunda. Kurumsal ekibini de al git.

Bruma son karar kısmında çok hatalı. Şut çekeceği yerde pas, pas çekeceği yerde şut. Daha olgunlaşmasına çok var. Fazla bir beklenti olmasın Bruma'dan.

bu adamın yeteneği nedir yahu sadece safi sürat başka bişey yok bi arda gibi bi keita gibi rahat adam geçip sıfıra inemiyor ve attığı paslarda

rezil ötesi kabul edn bu adam 12 milyonluk kazık yetenek filan yok şu rakibie karşı etkili olamayorsan yaşama

Hızlı ve çalım atıyor ama oyun görüşü düşük.Kendini geliştirmesi lazım ve bu ülkede mümkün değil.Geçen sezondan beri İngiltere, İspanya gibi liglere kiralanması gerektiğini savunuyorum.

Sporting Lisbon'daki guvenine kavusmali Bruma..

Bruma GS a gelmeden önce oynadfıgı profesyonel lig maçı sayısı 9 du hocam. Sadece 9..

Dünya Kupası Türkiyede olmasa kimsenin fark edeceği yokdu..

12 m Euro ya Sadio Mane + Kampl ı veya Mane + Jonathan Soriano yu paket yapıp verirlerdi adamlar o zaman...

Biz de Futbol Profesyonel gerçekten bu işi çok iyibilen bir adama bırakılmalı.

GS camiasında bir Haldun üstünel e güvenerim .

Diğerleri kazık yerken. Adam sudan ucuza yıldız getiriyor..

Prandelli ye şans verilmesi taraftarıyım . Hala sabırlıyım ama italyan ekolü olan top rakipdeyken bekle kısmına deli oluyorum türkiyeye uymuyor..

Haldun üstünel in David moyes tavsiyesine uysunlar diye çok dua ettim..

İngiliz ekolu hep başarılı olmusdur Türkiyede.

Gordon Milne. Birch, Souness.

Adamlar direk kaleyi düşünen hızlı bir futbol oynatıyorlar daha sistemli ataklar yaptırıyorlar..

Neyse olan oldu ..

Umudumuz Prandelli ve Yönetim doğru yolu bulur bişeyleri değiştirir

Trabzondan futbolcu transfer ede ede takımı akçaabatsebat durumuna getiren yönetime selam olsun.Bunlar doğru dürüst futbolcu olsalar Trabzon her sene"fenerbahçe şike yapmadığı zaman"şampiyon olurdu.Ft zamanında verilen gazla ancak buraya kadar.Bu maçtan 3 puan alsak bile tünelin ucunda ışık yok.

Cok kotu basladik. Golu yeriz böyle giderse.

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Geri
Üst Alt