STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Tebrikler. Önemli bir deplasman. 6 sene sonra yendik lig macinda sanirim.

Cesare Prandelli bir sistem oturtmaya calisiyor. Begeniyorum da sistemi. Kontraatak modern futbolun sistemi.

Gol de yemiyoruz. Hazirlik maclari vs. de öyleydi. Insallah her hafta üstüne koyariz.

Bitirin su transferleri artik lan

Chedjou'yu bu sene takımdan kesmek zor olacak gibi. Az miktarda sevindiğim durumlardan biri de bu. Bizimkiler de hala forvet yerine stoper arasın :redface:

3 Puan önemliydi yönetim saçma sapan stoper almazsa kaotik ortamdan kurtuluruz.

Umut kabiliyet konusunda zayıf falan ama forma özlemiş ligde iş yapabilir kullanılmalı,zaten buraktan çok farkı yok.

ha sneijder toplayana kadar da oynamamalı takımada wes'e de eziyetin anlamı yok .

Beceriksiz amatör küme takimi olan Bursaspor'a karsi kazandigimiz üc puan kimseyi kandirmasin les ötesi oynadik.

Stoper transferine gerek yok forvet lazım olmazsa yedek kalabilecek bir forvet alalım orta shaya da rotasyon gerekiyor,beklerimiz ofansa destek yeterince veremiyor

iPad/Tapatakla

BwTgnopIQAAVJEf.jpg

iyi oynamadık ama teknik direktör galibiyeti aldık. en iyi zamanımızda bile 3 puan cıkaramadığımız bir deplasmandı sonucta. tebrikler . sıra transferde :D

Ne Musleraymış be yüzyılın adamı , Onur gelsin kontenjan açılsın dediğim günlerden utanıyorum..Daha iyi bir parselleşmeyle ve 1-2 transferle süper bir takım oluruz bence 2-3 oyuncumuz haricinde takım genel olarak iyiydi , verdiğimiz pozisyonlar maalesef Veysel 'in yetersizliğindendi.

kötü oyun güzel skor

bursa deplasmanında galibiyetle başlamak güzel

ilerisi için olumlu motive eder

ama bu oyun hiç ışık vermiyor

güzel başlangıç.selçuk için sabredin,illa ki kesilcek takımdan.dönüşüde iyi olacaktır.

Bence geçen seneki Fener gibi olacağız. Prandelli de Ersun yanal gibi aşırı kondisyon yükledi. Takım yorgunluğu yeni yeni atıyor üzerinden. Eskişehir'i de kendi evimizde yeneriz. Bence düzelecek her şey. Tabii transfer de lazım takıma. Hayırlısı olsun.

Geri
Üst Alt