STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Ched sanki rakiple degilde Muslerayla bir sorun yaşıyor gibiydi. yada ben öyle anladım.

Zaten gergindi bugun bizim oyunculara.

Prandelli zaten 1-2 transferle kazanan bir takım yaparız diyor çok rahat bir adam , savunma biraz daha oturursa ilerideki organizasyonlarımız iyi olursa süper olacağız.

Oyunun değişmesi lazım transfer şart. Veyselle olmaz bu iş ayrıca bu Volkan Şen denen adamın bizim maçlardaki kabadayı hareketlerine bir ben mi kıl oluyorum ?

Takim savunmasini iyi yaptilar Prandelli bu konuda iyi calistirmus takimi. Genel anlamda cok pozisyon vermiyoru ama ofansif anlamda cok kötüyüz.

Kesinlikle forvet şart

★★★》☆

Tebrikler Galatasaray. 6 yıldır yenemediğimiz rakibi yendik. Hemde net bir skorla.

Sneijder hala tatilde malesef. Bir an önce form tutmalı.... Yeni bir kaç transferle şampiyonluğa oynarız.

İki bekte, Balta ve Veysel çok kötüydü. İki kanat birden koridora döndü. Buna rağmen sadece bir net pozisyon verdik.... Prandelli bu sorunu çözmeli.

İlk maçta olsa oyunu beğendim ,deplasman galibiyeti ile başladık,gol yemedik.Özellikle ikinci yarı daha iyiydik.Oynaya oynaya daha güzel daha sistemli oynamaya başlayacağız.

Takımımızı tebrik ederim.Balanta Malanta hikaye .Ched iyi oynuyor.Ofansif transfer ŞART

Takimin en buyuk sorunu Melo-Selcuk ikilisinin berbat olmasi. Ever hem Melo hemde Selcuk takimi baltaliyorlar..Her ikisinine de alternatif bulmaliyiz.

Chedjou, Muslera, Olcan, Bruma iyiydi. Melo, Selçuk, Veysel, Yekta, Yasin başarısız bir maç çıkardı. Burak kendi standartlarının üstünde bir maç çıkardı. Golden dolayı değil, indirdiği ve servis ettiği 2-3 topla.

Hakan Balta'yı da beğendim ben. Yada Telles'in o kötü performansından sonra iyi geldi gözüme bilemiyorum. Ama Telles fener maçındaki gibi oynarsa hiç boşuna ligde kontenjanı onunla harcamaya gerek yok

şimdi toparlanma zamanı . özgüven depoladık . transfer gelicek . 2 hafta zamanımız var. içerdeki maçı zaten alırız. bu maç çok kritikti ve kazandık . rahat bir uyku çekebiliriz .

Beyler, Real Madrid Ronaldo, Bale, James, Benzema gibi adamlarla kontraatak futbolu oynuyor.

Lütfen klasik yorum yapmayalim. Kontraatak modern futbolun sistemi. Hepsi bunu oynuyor.

Chelsea´den Madrid´ine, Dortmund´una vs. Hepsi bunu oynuyor. Prandelli dogru yolda.

Ama kalite eksik. Transfer sart

Ched sanki rakiple degilde Muslerayla bir sorun yaşıyor gibiydi. yada ben öyle anladım.

Zaten gergindi bugun bizim oyunculara.

sanmiyorum renktas

Melo hakemin dikkatini oraya cekmeye calisti gibi macin sonunda, iki Galatasaray li oyuncu kavga etseydi Melo hakem'e gitmezdi bence

Geri
Üst Alt