STSL 14/15 H:1 | Bursaspor 0-2 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Yanlız Bursa lesh bunuda unutmayın fazlada umutlanmayın. Zira bu sene saçma sapan avrupa takımına elendiler.

Buragi yine tam anlamiyla begenmedim daha iyisini yapabilir cunku buzamana kadar cok savunuyodum buragi artik yogurdu ufleyerek yemeyi tercih ediyorum selcuktan kat kat daha iyi burak ve yeri garanti bence ozellikle yeni golcuyle beraber daha da iyi oynuyacagina inaniyorum selcuk yine kotuydu brumayo begendim ama her zaman ilk 11 de oynamasi lazim olcan da oyle ama bu mac aldatmasin acil transferler gerek ozellikle golcu alirsak burak performansi daha iyi olacak ikisi iyi oynayacağına inaniyorum hayirli olsun 3 puanimiz ama aldatici olmasin

Erken rehavete gerek yok. 3 puan cok onemli ama yinede en az 3 trnsfere ihtiyacımız. selcuk kesilmeli. Burak yerine topla iyi olan bir forvet alınmalı. tarık ya da sener ne olursa olsun veyselle olmaz bu is.

Ben sahsen memnunum skor ve oyundan.

En önemlisi bu takimin kazanma mentalitesini geri almasi.

Oynanan futbol bana lucescu ve gerets dönemini hatirlatti.

Bursa deplasmaninda sampiyon takim böyle onyar.

Üstelik daha sezon basi.

Illerleyen dönemlerde defans dahada oturacaktir.

Forvet hattina iyi takviye yapilirsa bolca 1-0 ve 2-0 lik skorlar görürüz bu sezon kanimca.

Çok çok iyi oldu ya bu rezalet oyuna rağmen...

Umarım Prandelli 4-3-1-2 oynatmaya devam etmez , onu oynayacaksan 3 tane sağlam orta sahan olacak...

futbol rezalet,bu şekilde lig bitmez ama çok önemli bir 3 puan aldık..

oyun olarak da,futbolcu kalitesi olarak da eksiklerimiz var..kaliteli yerli şart.

Kadronun deplasman kadrosu olduğunu söylemiştim. Taktikte öyleydi. Ve başarılı oldu. Umarım hoca bu sistemi oturtur.

Kontrollü oyunu beğenmeyen arkadaşlar var. Heralde Terim in bam bam futbolunu özlemişler.

Iyi iyi 6 sene sonra bu hiyarlari yenebildik nihayet. Darisi sikecilerin basina.

Bursa deplasmanı ilk maçın olması avantaj idi

* LG G2 Tapatalk *

Az önce bizim oyuncunun LigTv röportajında " Bu sene 4.yıldızı takacağız" sözüne stüdyodakilerin sinsi gülüşüne takıldım...

Öyle bir güldü ki " He he bekle takarsın. " der gibiydi :(

Geri
Üst Alt