STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Her hafta deliriyorum ya. Yeter artık ya Aziz Yıldırım bile daha az sinirlendiriyor beni Prandelli'den. Ne suç işledik lan biz?

Stattaki taraftarlarda eğer biraz Galatasaraylılık varsa maç boyu Sneijder lehine Prandelli aleyhine tezahüratlarda bulunur.

Maçı izleyecektim, kadroyu görünce vazgeçtim. Lazım değil.

Prandelli: (Sneijder sorusu üzerine) "Bugün oynayamayan oyuncular 80 maç oynayamayacak, bunun planını yapmamız lazım"

iyide bula bula derbi gibi trabzon macindami en kaliteli oyuncunu oynatmamaya planlamisin...
evet zirt türkiye kupasinda bilmem kime karsi lazim.

Olcan bişey yapmazsa Chedjou atar en fazla. Kadro leş. Sabotaj, ihanet ne derseniz diyin..

Adamın biri Galatasaray'ın hocasına küfrediyor, millet birde buna like atıyor. Sonra burda aynı adamlar ahkam kesiyor Galatasaray'ın ilacı şu bu diye. Medenice iki kelime eleştiri yazmaktan aciz insanların bilgiçlik taslamasından bıktım usandım. Bu küfür,hakaret edenler ağır ceza yiyecekler, çünkü bizim elimizden sadece bu geliyor.

ulan sizde prandelli okuzune yonelik yazdigim mesajlari editleyip durmayin,bu adam her turlu kufuru hakareti hak ediyor

Pandev yine kadroda

Adam 1 mac kadroda 2 ay yok

senede 2,3 milyon euro

boyle futbolcu bende olmak isterim.

Prandelli: (Sneijder sorusu üzerine) "Bugün oynayamayan oyuncular 80 maç oynayamayacak, bunun planını yapmamız lazım"

iyide bula bula derbi gibi trabzon macindami en kaliteli oyuncunu oynatmamaya planlamisin...
evet zirt türkiye kupasinda bilmem kime karsi lazim.
niye ozaman selçuk ve burak kanklar her maç sahada

Sol tarafi görünce Orgazm oluyorum resmen... Hakan - Yekta :D

Bu sene gitmeyi düşünmüyordum ama passoligim olsa sırf şu herife küfür etmek için maça gideceğim valla!!

BU maçta fark yememiz hayrımızadır, mümkünse 10 tane yiyelim. BU heriften kurtulmalıyız. Bunun yerine kim gelirse gelsin daha iyidir Adnan Aybaba (Samet değil, Adnan evet) bile daha iyidir.

Cok garip bir sezon geciriyoruz. Her hafta maca dakikalar kala kimin kazanmasini isteyecegimi bilmiyorum. Kazanmasak zarar, kazansak daha buyuk zarar.

Emege gecenlerin ellerine zihinlerine saglik, ne diyeyim.

Dünya yıldızı Sneijder'in yedek kalıp Selçuk Burak kazmalarının oynadığı takımı desteklemiyorum ulan! Kimlerin elinde oyuncak olduk çok yazık..

Geri
Üst Alt