STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Ersunu kaçırdınız basiretsiz hala şu td bozuntusunu takımın başında tutuyorsunuz rezil herifler.

bu takım kaçtane 4 yedi istifa etmedide şimdi 2 yemiş ne istifası bekliyorsunuz..ben istifadan umudumu keseli çok oldu..

mactan önce cikan ilk 11'den belliydi takimdan bir halt olmayacagi. rakip kaleye gidemeyecegiz diyorduk bu hoca bozuntusu 5 tane ön liberolu kadro cikariyor, sut atamadik. degil ersun yalan ben rakip hocasi olsam 3 puani söker alirdim bugün bu vasifsiz pirelli'den.

Selçugu islikliyorlar ama Buragi niye boş geçiyorsunuz.

Bir maça iyi başlayıp içine bu kadar edilirdi. Aferim size. Şimdi gidip barlar da eğlenin futbolcular sizi.

Satılık uacilar tezahürat yapıp istifa seslerini bastirmaya çalışıyorlar. Aponun mamaladigi satiliklar sizi.

Burak ve selçuk ıslıklanıyor bu bile güzel. Burak selçuk prandelli şu akşam tek karımız bu olsun lan lütfen

Guardiola Bayern gibi bir kadroda Ribery'i yedek bırakınca bile tepki alıyor, bizim ruh hastası (bu bir hakaret değil, tespittir) çöplerle dolu kadroda Sneijder'i oynatmıyor.

Telefon susmuyor senin yüzünden prandeli.
Kayınbabam kayınçolar (4 tane) msj yağdırıyor.
Trabzondan kız almayın sakın beyler!

BlueTapa

rakibin kalecisi ligin en kötü kalecisi sayilir, adami zorlamadik !!!!

yahu adamların umrunda mı, akşam kaç tane hatun kaldıracaklarını düşünüyor haysiyetsizler.

istifa edecek adamlık prandellide yok..kovulmadan gitmez ama bizde kovacak ADAM yok...

prandelli istifa edecekde ne olacak , burağı-selçuğu-albayrağı sarbiyi falan filan tonla işe yaramaz oyuncuyu kovun önce.

Ya yürü git tamam onları oynatsın artık ondan da vazgeçtim de adam gibi takım çıkarsın Sneijderli, Brumalı adam gibi olabilir diyeceğimiz bir kadro...

ulan 800 tl maaş alan adam tribünde selçuk diye bağırıyor, akılsızlar.

Geri
Üst Alt