STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Trabzon kadro olarak bizden kaliteli ve başlarındaki td daha tecrübeli ve gereksiz serüvenlere girmiyor ev sahibi olmamız bizim için avantaj tabi seyirci giderse! Defansımızın ne kadar hata yapacağı çok önemli şans yanımızda ise bence berabere biter bu maç.

Bunu inanarakmi söylüyorsun?

Dortmund maçındaki kadro ile çıkarsak 3-1 alırız.Olcan ve Bruma sonradan girse de olur.

Milli arada Allah sakatlık vermesinde yolumuza bakalım teknik adam değişikliği her takımi pozitif etkiler inşAllah bu o maçlardan biri olmaz.

Selçuk'un Trabzon'a şansı tutuyor genel olarak..Şu formu berbat bile olsa kadroda olmalı.Keza Sneijder'de öyle oynadığı Trabzon maçlarında unutulmayacak performanslar sergiledi. Eboue kadroda olsaydı 3.isim de Eboue olurdu TS maçlarında sezonun en iyi maçlarını oynardı genelde.

Muslera içinde toparlanma maçı olabilir çünkü o da TS maçlarında birbirinden kritik kurtarışlar yaptı. Bazı oyuncuların bazı takımlara şansı tutar böyle arada Umut Kasımpaşa gibi hatta bir kaç seneye kadar Selçuk Şahin biz gibi..Futbol şansı.

--------------------Muslera------------------
Sabri-------Chedjou-------Semih---------Hakan Balta
-------------Melo-----------Selçuk-------
Olcan--------------------------------------Dzemaili
---------------------Sneijder---------------------
---------------------Burak-------------------------

başlar..Umut ne kadar formda olursa olsun o top tekniğiyle 11 başlamamalı , hoş Burak'ında çok farkı yok ama Umut hamle oyuncusu olarak iyi bir oyuncu 11 olarak değil.

Bruma her ne kadar çok yetenekli olsada kadro dışı kaldıgı dönemde maç bilgisini unutmuş biraz maç kondisyonu lazım , A2'den cıkma gibi heyecanlanıyor Prandelli adamın cıkısını engelledi.
50 lere doğru Xhemaili ile değişerek dahil olmalı 2 maç , sonra 11.

Son düzenleme:
Bunu inanarakmi söylüyorsun?

Tabiiki inanarak söylüyorum eğer sizin kadro kalitesinden anladığınız futbolcuların yıllık ücretleri ise ona birşey diyemem ama benim için kadro kalitesi kendini takımına adamak ve giydiği formanın hakkını sonuna kadar vermekle alakalıdır.Kalite bu şekilde ortaya çıkar.Fark yaratamayan ama senelik milyon dolar alan oyuncular benim kalite standardıma uygun değil.

Tabiiki inanarak söylüyorum eğer sizin kadro kalitesinden anladığınız futbolcuların yıllık ücretleri ise ona birşey diyemem ama benim için kadro kalitesi kendini takımına adamak ve giydiği formanın hakkını sonuna kadar vermekle alakalıdır.Kalite bu şekilde ortaya çıkar.Fark yaratamayan ama senelik milyon dolar alan oyuncular benim kalite standardıma uygun değil.

Ben aldigi paraya tabi bakmiyorum. Çogu hakettiginden fazlasini aliyor onu geçelim. GS'in kadro kalitesi Trabzon'un üstünde oldugu net. Trabzon'un üstün oldugu yer bir forvet bölgesi olabilir. Diger bölgelerde her bölgesi vasat GS'a göre. Bizim topçularimiz süper olmasada belli bir kapasitesi var. ŞL'inden 2 defa gruptan çikmiştir. Trabzon'u abarttigini düşünüyorum.

--------------------mus------------------
tarik-------chedjay-------guenter-------balta
-------------melo-----------inan------------
goldenball------------------------------bruma
---------------------sn10---------------------
----------------umut the bullet--------------

Ben Semih yerine Koray'a veririm formayi hak etti, Dzemaili yerine direk kaleye calimlarla gidebilecek bir Bruma...ve telles'e yer acmak isterdim ama oda sinira takiliyor.

Dzemaili skora gore girebilir sonradan Olcanla birlikte.

burak smd

Muslera
Sabri-Chedjou-Semih-Hakan
Hamit-Selçuk-Melo-Dzemaili
Sneijder
Burak

Karabük maçını izledim şimdi. takım 4-4-1-1 oynamış. Trabzon maçındada bu diziliş ve bu 11 ile oynar, 3-1 kazanırız. Gollerimizi Sneijder,Melo ve Burak atar.​

Bosingwa(Zeki)-Papadapoulos(Mustafa)-Mustafa(Aykut)-İshak(Musa)
----------------------------Salih(Medjani)-------------------------
------------------Ekici(Özer)------------Constant(Soner)----------
Sefa(Serdar)------------------------------------------Waris(Yusuf)
-----------------------Cardozo(Yatabare)-------------------------

ersun buradan güzel bir 11 çıkarır

edit : belkalem cezalıymış

Son düzenleme:
Bosingwa(Zeki)-Papadapoulos(Mustafa)-Mustafa(Aykut)-İshak(Musa)
----------------------------Salih(Medjani)-------------------------
------------------Ekici(Özer)------------Constant(Soner)----------
Sefa(Serdar)------------------------------------------Waris(Yusuf)
-----------------------Cardozo(Yatabare)-------------------------

ersun buradan güzel bir 11 çıkarır

edit : belkalem cezalıymış

Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu kadro dışı bırakıldı.

demiroren_5011.jpg

Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu kadro dışı bırakıldı.

iyi de onları kadro dışı bırakan hoca gitti

aykut demir de hiç oynatılmadı hatta antrenmana bile alınmıyordu ersun geldi ilk antrenmana aldı herkesi

belkalem cezalı onur ve deniz yılmaz sakat

emre güral bile geri döner takıma ama o kadar forvet varken şans bulamaz herhalde

Kalecileri Traş.Sneijder , Hamit, Melo uzaktan denemeli.

Forvet hatları bizden çok daha iyi. Gerçi, zaten ligin en kötü forvetleri bizde. Sadece savunmayla bişeyler yapıyoruz. Gol silahımız chedju ve sneijder. Halimiz ortada. Eğer savunmada iyi olursak fazla gol yemezsek bişeyler olabilir ama tahminimce 1-1 biter bu maç

Semih oynarsa Cardozo çakar.

I am the one who knocks!

Muslera-Sabri-Chedjou-Koray-Tarık Melo-Çolak-Sno Bruma-Olcan-Umut İlla Burak oynayacaksa..Umut -Burak çift forvet çıkmalıyız.. Dahi muhtemelen Karabük kadrosunu aynen sürer..Brumadan ümidi kesin adamı 1-0 öne geçtik almadı 1-1 oldu almadı 2-1 öne geçtik 5 dk. bile almadı...Bu hoca bzountusu Brummayı tamamen silmiş beyler hadi genç hadi tecrübesiz diyelim bu adamdan birşey bekleyen hoca 10 dk. bile almaz mı oyuna..Çocuğu futbola küstürdü karaktersiz herif..

Anlamadığım birşey var hepiniz Selçuka söversiniz yine maşallah herkesin 11'İnde Selçuk var..Bazen diyorum müstehak bizim gibi taraftara..O ölü haliyle Hamit bile Selçuktan çok daha faydalı

Geri
Üst Alt