STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

trabzonun defans hattı çok kötü as stoperleri belkalem cezalı,yumlu kadro dışı. Onurda yok kalecileri 2.lig seviyesinde stoperleri sadece 3 maç oynamış papa ve maç günü takıma katılacak medjani olur. Burak bu ağır takıma rahatlıkla en az 2 gol atmalı eğer arkaya zamanında sarkarsa bolca pozisyon bulur.

Zor maç inşAllah kazanıriz beni korkutan Ersunun ilk maçı olmasi sansasyonel bir giriş yapmak isteyebilir.

4-4-2 oynatmaz bu adam kesin 4-4-1-1 oynarız ki bu da iyi bence ama önemli olan doğru oyuncular..

Bu adamın Bruma'yı,Emre'yi,Koray'ı oynatıp,Selçuk'u Burak'ı yedek bırakmasını beklemiyorum artık.Hayalden başka bir şey değil çünkü.

Dortmund ve Karabük maçlarındaki kadroyu bozmasın yeter.

---------m'lera---------
'rik--guntur--chedj--balta
------selcuk-melo-------
hamo---sn10---bruma
---------umut--------

kadro bu olmali dzemaili yokken bruma ilk 11e, telles mecbur yedek, burak smd

Son düzenleme:
1186.jpg

TAM bi Prandelli Kadrosu.. :D
Dzemaili sakat..oonun yerine Kanat? yapma cnm be... Yekta yi koyar is biter.

1190.jpg

Bazilari sirf Ersun sikecisi Trabsona gitti diye Trabsonu destekliyor.

Nerde Gs old boys ruhu

HTC One cihazımdan gönderildi

Qral kale önünde mala bağlamazsa 3:1 gibi bir skor ile alırız.

I am the one who knocks!

aslında ersunun trabzon t.d olması bızım açımızdan ıyı.acık oynarlarsa rahat kazanırız.vahıt olsa defansıf oynatıyordu.

Dzemaili yok, bu çok iyi haber
Hamit, Selçuk ve Burak'tan da böyle bir haber umuyorum
Muslera
Sarioglu Chedjou Gunter Balta
Melo
Bruma Sneijder Çolak Adin
Bulut​

ersun cok hırslı,sabah basın toplantısına baktım

gsyi yenecegiz diyor

pdeli nin cıkaracagı 4 ön liberolu takımını merakla sabırsızlıkla bekliyorum

tek lüksleri Cardozo olan ve ara sıra Waris'inde destek verdiği bir takım Trabzon.
Kalecisi rezalet, defansları ondan da rezalet durumdalar.
Çok rahat kazanmamız hatta ersuna yeni işini ilk maçtan pişman ettirmemiz gereken bir maç.
hırslı ve dirençlı olacaktır Trabzon orası kesin.
Dzemaili yok, Selçuk Melo ve Hamit orta 3lü oynar, sneijder olcan/bruma Burak ileri 3lü oynatr diye düşünüyorum.
Cardozo yakaladı mı kesin atacaktır.

tek lüksleri Cardozo olan ve ara sıra Waris'inde destek verdiği bir takım Trabzon.
Kalecisi rezalet, defansları ondan da rezalet durumdalar.
Çok rahat kazanmamız hatta ersuna yeni işini ilk maçtan pişman ettirmemiz gereken bir maç.
hırslı ve dirençlı olacaktır Trabzon orası kesin.
Dzemaili yok, Selçuk Melo ve Hamit orta 3lü oynar, sneijder olcan/bruma Burak ileri 3lü oynatr diye düşünüyorum.
Cardozo yakaladı mı kesin atacaktır.

Cardozo, waris ve yatabare üclüsü tehlikeli..orta sahada mehmet ekiciye de dikkat.

Türkiyede herkes su kadroda Brumayi 11e yazar, birtek prandelli bey yazmiyor.
Sanki cok alternatifimiz var.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Ben her türlü Dzemailiyi oynatirim Bruma yerine. Dzemaili fizik gücü ile takim cok sey katiyor. Ayrica defansif özeligi daha iyi. O + 2-3 DMC ile iyi defansif bi saglam kurgu yakaliyoruz. En ucda Burak 1-2 Gol atdi zaman zaten yetiyor galibiyet icin.

Geri
Üst Alt