STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Metro hattındaki bakım çalışması halen bitmemiş maalesef.Abdürrahim'in halletmesi lazım.

Yeneriz ts yi.Onlarda çok sorunlu takım ersunla hemen düzelecek hali yok.Bursada şikecilere koyar puan farkını açarız.

Bilader ne demekse artık biraderin amerikada ilk kullanım tarzı sanırım onuda biz bulduk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Metro hattındaki bakım çalışması halen bitmemiş maalesef.Abdürrahim'in halletmesi lazım.

seyrantepe metrosunun bakımla felan alakası yok . Sırtına demir giren adamın davası devam ediyor hala . Suçun tam olarak kimde olduğu daha belli bile değil. o yüzden çalışacak işletilecek durumda olsa dahi çalışması yasak o bölgenin .

Mactan once Trabzon Veysel i istemis, kafasini karistiriyorlar, etik disi bunlar :D

biz yapsaydik oyle haberler yapardi medya simdi..

1215.jpg

Prandelli yine boyle bir sacma kadroyla cikacak muhtemelen .. herseye hazirlikli olun

Muslera
Sabri
Ched
Koray
Hakan
Melo
Selcuk
Olcan
Sneijder
Bruma
Umut

Şaşırt beni Pdeli.

Çift forveti Hamit ve Sneijder'li kanatlarla oynatırsa geçmiş olsun. Alınacak her galibiyet tesadüf veya Sneijder becerisi ile olur.

seyrantepe metrosunun bakımla felan alakası yok . Sırtına demir giren adamın davası devam ediyor hala . Suçun tam olarak kimde olduğu daha belli bile değil. o yüzden çalışacak işletilecek durumda olsa dahi çalışması yasak o bölgenin .

Kazadan önce de bakım vardı benim bildiğim.Eğer dediğin gibiyse çok saçma.Millet maça gidecek sonuçta.Passolig'ten dolayı seyirci azlığından dikkat çekmedi pek.

Kazadan önce de bakım vardı benim bildiğim.Eğer dediğin gibiyse çok saçma.Millet maça gidecek sonuçta.Passolig'ten dolayı seyirci azlığından dikkat çekmedi pek.

2.ağızdan onayladığım kaynak bu şekilde dostum . Yenikapı - Hacıosman hattında makinist tanıdık var . Kendisi 2015 i bulur dedi açılması o bölgenin . Hala suçlunun kim olduğu belirlenememiş . Yolcunun ihmalkarlığımı , devletin iş güzarlığımı , makinisttemi , raylardan dolayımı , bi ton mahkeme falan olacak daha . ölme eşeğim ölme

4-4-2 sistemi bizim tüzügümüze girmeli. Galatasaray başka hiçbir sistemle başarılı olamaz. Yarın Dogru kadro ve taraftar destegiyle allahın izniyle net bir skorla kazanacagız. ;)

Geri
Üst Alt