STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Passolig satışlarında 100 bini geçik satışla lidermişiz.Güya tepki veriyoruz diyorlar anlamadım bu durumu

Fernando Muslera
Sabri Sarioglu - Aurelien Chedjou - Koray Gunter - Hakan Balta
Felipe Melo
Selcuk Inan - Yekta Kurtulus
Hamit Altintop - Burak Yilmaz - Wesley Sneijder

Boyle cikar kesin

4-4-2 sistemi bizim tüzügümüze girmeli. Galatasaray başka hiçbir sistemle başarılı olamaz. Yarın Dogru kadro ve taraftar destegiyle allahın izniyle net bir skorla kazanacagız. ;)

Eldeki kadroya göre konuşmak gerekir; bu kadronun en büyük sıkıntısı, forvet oyuncularımızın yetersizliğidir, 1-2 tane 'komple forvet' tanımına uyan futbolcumuz olsa, başka zaaflara rağmen çoğu formasyonla iyi futbol izleyebilirdik zaten;

Oyun zekası ve top kontrolü bakımından ikisi de birbirinden kötü Burak-Umut, bugün Real ya da Bayern' de herhangi iki futbolcunun yerine monte edilseler, o takımların bile çöküntüye uğraması kaçınılmaz olur. İlerde top tutamadıkları gibi, rakibe baskı yapmak adına deli danalar gibi koşuşturmayı marifet zanneden böyle iki santrforla top ileride tutulamaz, bütün yük orta sahaya ve dolayısıyla defansa sirayet eder, Sneijder' ın da oyun yapısı gereği fazladan defansif sorumluluğu yerine getirmesi beklenemeyeceğine göre, bu takımın esas dizilişinin 4-4-2 olması mantıklı gelmiyor, bazı maçlarda veya icabettiğinde maç içinde denenebilir en fazla...Özellikle bizim ligde en geçerli dizilişin 4-4-2 olduğunu düşünen biri olarak söylüyorum bunları...

Ara transfer döneminde mutlaka standartları tutturan bir santrfor katılmalı bu takıma, mazereti yok artık, arayan bulur, kiralık da olsa...Şu an için benim tercihim tek santrfor Umut-Sneijder serbest şeklindedir, az sayıda kolay iç saha maçında çift forvet düşünülebilir; yahut sakatlık-ceza gibi sebeplerle Sneijder' ın olmadığı diğer maçlarda...

.

özledik oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:melo::melo::melo::melo::melo::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew:

Zamaninda Almeida David Villa Guidetti felan begenmiyorduk simdi kim gelirse raziyiz :D

Bizim Deli: "Çok önemli bir maç olacak, bunu biliyoruz. Yeni teknik direktör değiştirdiler ve bu Trabzonspor için önemli bir avantaj olacak. Organize bir takıma karşı oynayacağız ama bizim kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Biz liderliğimizi sürdürmek istiyoruz, bu maçı kazanmak zorundayız. Umarım bizim istediğimiz gibi geçer, önemli olan puanları toplayıp, sıralamayı koruyabilmek. Burada çift ya da forvet önemli değil, zihniyetimiz her zaman ofans olmalı ve bu yönde reaksiyon almalıyız"

Passolig satışlarında 100 bini geçik satışla lidermişiz.Güya tepki veriyoruz diyorlar anlamadım bu durumu

Tepki fln vermiyoruz.
Hangi takımın taraftarısınız diye soruyor.
Dayım Ankara'da kalıyor onun kartındada Galatasaray yazıyor..
Asıl soru hangi takımın maçlarına gitmek istiyorsunuz olacaktı.

BlueTapa

kanatlarda Bruma ve Olcan'lı bir ilk 11 ile başlasa da şaşırıp kalsak...
tam bu 2 adamın maçı aslında.
zaten kevgir gibi defansı var Trabzonun.

Umut-Bruma çift forveti ile çık.

Bruma sürekli kanatlardan içe kateder.
Burak Yılmaz sevdandan vazgeç Prandelli.
Ulan yapacağın 2 hamle var be şu hatalarından dön 1 sene sabrederiz sana.

haberlerde..Prandelli Sinan da memnun kalmis yaziyordur..umarim ilk11der yerbulur yavasca..cok yetenekli bi oyuncu

Nasil

1220.jpg

Fatih
Bosingwa Avraam Mustafa Musa
Mehmet Constant Özer
Yusuf Cardozo Waris

Trabzonspor'un LigTv'ye göre muhtemel 11'i.

Ersun dogru yabancilari tercih etmis gibi görünüyor, Belkalem cezali. Yatabare kanatta olmaz, Cardozo ile de fazla ofansif olurdu.

Medjani'yi de Papa'dan daha zayif bulmus. Liverpool, Olympiakos ve Monaco'da nasil oynamis Medjani hala sasiriyorum.

Fatih
Bosingwa Avraam Mustafa Musa
Mehmet Constant Özer
Yusuf Cardozo Waris

Trabzonspor'un LigTv'ye göre muhtemel 11'i.

Ersun dogru yabancilari tercih etmis gibi görünüyor, Belkalem cezali. Yatabare kanatta olmaz, Cardozo ile de fazla ofansif olurdu.

Medjani'yi de Papa'dan daha zayif bulmus. Liverpool, Olympiakos ve Monaco'da nasil oynamis Medjani hala sasiriyorum.

bu orta saha ile böyle bir deplasmanda kevgire dönerler.

bu orta saha ile böyle bir deplasmanda kevgire dönerler.

Aksine ben iyi bir orta saha oldugunu düsünüyorum. Hepsi top yapabilen, pas yüzdesi yüksek isimler. Biz oyunu rakip sahaya biraz zor yikariz Prandelli ve korkak futboluyla.

Oyun plani Cardozo ve kontra atak üzerine kurulu olacaktir, savunma arkasina atilacak toplarda Waris ve Yusuf etkili olabilir. Prandelli Hamit Selcuk Yekta'li bir orta sahayla cikarsa biz kevgire döneriz.

Bu kadroyu zorlamak icin mutlaka tempolu bir futbol oynamaliyiz, üstüne defanstaki Mustafa Akbas ve Musa Nizam son derece zayif adamlar. Prandelli yine herzamanki gibi bildigini okursa ben Trabzon'un 3 puan bile alabilecegini düsünüyorum. Insallah öyle olmaz.

Trabzon Murhan'in verdigi 11le cikarsa yeneriz.Prandelli cift forvetle cikmaz umarim.

Geri
Üst Alt