STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

maca gidip schneider'in baslamadigini gorup de stadi terketmeyen FENERLI OLSUN

Sneijder oynamazda yenilirsek, o taraftar sağ bırakmasın Prandelliyi. Böyle saçma bir neden olamaz. O zaman Selçuk, Burak, Semih, Umutta oynamasın onlar da 2 maç üst üste oynadılar. Sneijderin en kötü hali bir Selçuktan iyidir.
Hangi taraftar?
Umarım yalandır:(

maca gidip schneider'in baslamadigini gorup de stadi terketmeyen FENERLI OLSUN

florya'yi basip prandelli ...
youre-fired.jpg

Prandelli sorunlu bir td ama gerçekse Sneijder'in oynamamasının onun kararı olduğunu sanmıyorum.

tapatalk

Albayrak hocamiz yeteneklerini sergileyerek Muslera Sabri Semih Chedjou Hakan Hamit Dzemaili Selcuk Melo Burak Umut gibi bir kadro ile baslayacaktir maca.

Sneijder girer sonra maci kurtarir bunlara da en guzel cevap verilir.

Prandelli sorunlu bir td ama gerçekse Sneijder'in oynamamasının onun kararı olduğunu sanmıyorum.

tapatalk

Prandelli Aykut Kocaman veya Ismail Kartal. Model olarak orada duruyor. Biri varmis gibi gozuksun diye. Fenerbahce gibi yonetiliyoruz saka gibi ve kimsenin sesi cikmiyor bakalim daha neler gorecegiz.

Yakinda hakem odasi basmalarda baslar.

Sneijder oynamazda yenilirsek, o taraftar sağ bırakmasın Prandelliyi. Böyle saçma bir neden olamaz. O zaman Selçuk, Burak, Semih, Umutta oynamasın onlar da 2 maç üst üste oynadılar. Sneijderin en kötü hali bir Selçuktan iyidir.

Sneijder'i kesen Prandelli degil ki. Problem daha buyuk.

Prandelli Aykut Kocaman veya Ismail Kartal. Model olarak orada duruyor. Biri varmis gibi gozuksun diye. Fenerbahce gibi yonetiliyoruz saka gibi ve kimsenin sesi cikmiyor bakalim daha neler gorecegiz.

Yakinda hakem odasi basmalarda baslar.

Fenerbahçe teknik direktörü Aziz Yıldırım diye dalga geçerken bizim teknik direktör Abdurrahim Albayrak oldu.Bu adamın sorunları çözmek yerine sorunluları dokunulmaz hale getireceği belliydi zaten.

tapatalk

Çıkan kadro ve oyuncu tercihlerinde baştan sona sorumlu Prandelli'dir. Zaten futbol cahili bir hain üstüne avantacı, yalaka bir müsvedde yönetim müdahale etse bile suç onun adam olsun karıştırmasın kimseyi. Bunu kovmayan haindir Galatasaray düşmanıdır.

Hep söylüyorum bu herif üzerinden Sneijder'i biktirip buradan göndermeye çalişiyorlar. Biz göndermiyoruz o gidiyor misali.

Dzemaili'nin yerine Emre oynayacak sanırım.

Umarım iyi bir performans gösterip formayı kapar.

Sneijder oynamasın zaten. Mis gibi 442 oynarız..wes sistemi bozuyor.

* LG G2 Tapatalk *

kasımpaşa ve Karabük maçlarında oyuna sonradan giren ve 3 puanı getiren golleri atan Umut Bulut'un Trabzonspor maçında Burak ile birlikte forma giymesi beklenirken, Prandelli büyük bir sürprize imza atmak üzere.

Sneijder yoksa kazanmaya gerek yok. Kaybedelim gitsin.

10 puan geride olsaydik öyle olabilirdi ama sampiyon olma ihtimalimiz daha hala yüksek, onu 1 oyuncu alinmadi diye atmamak lazim. Prandelli denilen vasat amatör antrenörün kararlarina karsiyim ama her zaman basarili olmamiz lazim.

Geri
Üst Alt