STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Ya hasta mı bu herif, biri bir şey yapsın, yeter artık. Ligin uzak ara en değerli oyuncusunu nasıl oynatmazsın sen???!!!!!! Bruma rezaleti devam ediyor. Her maç her maç çıldıracağım ya.

Sneijder olsa güzel kadro

Korayin oynamasi iyi

Bugun Trabzonspor'un kazanmasini istiyorum. Yeter arkadas yeter, bunlardan baska turlu kurtulus yok. Kurtarmayalim gunu filan.

Arkadaşlar Sneijderi oynatmayan Burak değilse bende adam değilim..

Burak fener maçındaki gollere bile sevinmedi Sneijderin attığı...

Su nasıl bir kadrodur arkadas.

ilkokul çocugu şu kadroyla çıkmaz..

Diyorum kesinlikle takım içinde yönetimin başka planları var.

Sneijder nasıl olmaz ya..

İhanettir bu baska bişi değil..

Semihi,Sneijderi,Hamiti kesip Korayı,Yektayı ve Emreyi oynatmak Galatasarayla makara geçmektir. Hiçbir izahı yoktur. İnşallah Trabzon kazanır.

Albayrak ileri derse ileri, geri derse geri. Umut Bulut olmasa seni suan bu taraftar tek seferle Italya'ya yollamisti adami bile oynatamiyorsun. Sen nasil hocasin ya.

11de 3 yabanci var bruma ilk 11de yok onun yerine yekta oynuyor

emre sneijderin yerinde oynuyor gelde kufur etme

ulan ne zaman dogru duzgun oyuncularla maca cikicaz

Bruma 18 de yok yekta sol kanat şino yok :mad: hayattan soğuttun lan bizi yeter be :mad:

napıyor bunlar dalga mı geçiyo bu adam etmedigim küfür kalmadı albayrakta prandellıde defolun gıdın

Bruma gibi futbolcumuz var ama sol açıkta Yekta oynuyor

ben artık hiçbir şey demiyorum

Allah akıl fikir versin

Sneijderi kisin bezdirip yollarlarsa bir daha maca bakmam bu sezon.

Hayır 4-4-2 falan oynayacağım dersin, yine kızarım Sneijder'i oynatmadın diye ama eyvallah derim yapacak bir şey yok.

Yabancı sınırına takılmıyorsun, tek forvet çıkıp forvet arkası 10 numara pozisyonunda birini oynatacaksın ve Sneijder yerine Emre'yi tercih ediyorsun BU NE LAN

Fatih Öztürk, Bosingwa, Papadopoulos, M.Akbaş, Musa, Özer, Mehmet Ekici, Constant, Yusuf, Waris, Cardozo

Küfür serbest olsun yeter allahım. Biz ne günah işledik vebalini ödüyoruz ya. Çıldıracam ya. Allahın bin belası Prandelli nerden geldi buraya ya. Fatih Terimi Gönderen herkesin Allah binlerce kez belasını versin. Semihin oynatılmaması kadar canımı sıkan bir durum olamazdı büyük ihtimalle.

Geri
Üst Alt