STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

bi yandan sneijder gol atsın istiyorum bi yandan da loser herifi kurtarmasını istemiyorum

Bu prandeli manyağını bize kesin düşmanlarımız gönderdi.Bütün bu olanlardan sonra kanaat getirdimki bu ajan.

Prandelli'yi kovamayan yönetim çıksın sahaya. Abdül kaleye geçsin, Duygun stopere, Ali Dürüst orta sahaya. İleride Burak Yılmaz.

Melo bırak Allah aşkına sakatlandım ayağına yat çık kardeşim, Sende Sneijder oynama 4-5 yiyelim rahatlasın hepsi emellerine ulaştılar nasılsa.

TS kalecisi bu sezonki en rahat maçını oynuyor

bu sene bızden bır sey olmaz.şu prandellı yollanıp barı bruma telles sınan gumuş gıbı kalıtelı futbolculara sans verılmelı.barı gelecegı kurtaralım.

Canlı izlediğim 5 para etmez Trabzonspor tek kale oynuyor bize karşı. Tecavüz ediyorlar kendi sahamızda.

Sağlamsa Lassa

Kovacaklarını bilsem yeminlen 2-3 tane daha yiyelim isterim ama yok hocamızdan memnunuz zamana ihtiyacı var diyip duracaklar. Bu işin sonu hiç iyi değil.

Biz sahamizda ileri gidemiyoruz. Her maç böyle. Böyle rezilligi ne gördüm ne işittim.

Bu adam gidene kadar bir daha GALATASARAY maçı izlemeyeceğim son artık bu maç hayatımı kararttı küfürbaz bir adam olup çıktım.

bu maçtan sonra da bu deli heriften kurtulamazsak sittin sene kurtulamayız. yeter artık yeter yeter

Geri
Üst Alt