STSL 14/15 H:11 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Kasım

burak selçuk hamit ve semih i izlerken rahatsız oluyorum birine değsemde kendimi atsam diye bekliyorlar
brumadan tarıktan rahatsız olmuyorum

Burak - Selçuk ikilisine 2 sezondur her maç 90 dakika tahammül edenler, Bruma'ya bir maç 45 dakika tahammül edemeyip "hemen satın" ağızlarına başladılar ya ne diyeyim ben... Ya arkadaş bu bebe kaç maçtır 18 e bile alınmıyor. Maç eksiği diye bişe var. Ne bekliyosunuz anlamıyorum ki. Zaten hem 19 yaşında, hem hızlı, hem çalım ustası, hem pas üstadı, hem şut kralı olsa bu adamın bizde ne işi var ? Biraz bekleyin işte... Oynaya oynaya gelişecek.

Bi adamda oyun zekası oldu mu 3 maç 5 maç önemli değil bence hemen kendini gösterir..

Bruma kötüydü evet ama Hamit-Selçuk-Melo yerine Bruma çıkıyorsa saha kenarındaki isimlere gerek yok demektir.

Bruma maç boyunca bişey yapmaz bir an gelir çalıma dize seni %100lük pozisyona sokar. Sneijderde aynı standartta oyuncu. Hamurlarında yıldızlık var ama burak. 5000 dakika oynansa ya faul yapar ya kafasına top çarpar ya ofsayta kalır. Gol atacak adam budur ama atamaz.

Bruma umut bulut değişikliği yapmakta çok değişik küfür edecem olmayacak. Yeter oğlum yeter lan ne kadar mal varsa şu takıma hocalık yapmaya çalışıyor

Bruma Galatasarayin oyuncusu değil bence kabul edin artık

he yav he Semih Galatasaray'ın oyuncusu. Türk liginin en çöp stoperi

Bruma buraya geldiğinde çok daha iyiydi, ilerlemesi gerekirken geriye gitti hem fiziksel hem de mental açıdan. Bruma'da çok yüksek potansiyel var. 2 yıldır yapmamamız gereken her şeyi yaptık bu çocuğa. Özgüven diye bir şey kalmamış zaten. Çapsız Td'ler yüzünden bu halde Bruma.. Bu yeteneği doğru bir şekilde yöneterek kazanmalıyız, önümüzdeki yıllara damgasını vurabilir Bruma.

valla yazıklar olsun ya,hamit,burak,selçuk varken çıkarılana bak,gönderin taffiyide

Öylede olmuyor böylede.
Madem kötü oynuyoruz. Madem umudumuz yok. Ben 30+ yaşındaki oyunculara umut bağlayacağıma seneyede fayadalanabileceğim nispeten genç hırslı oyunculara bel bağlarım..

al abi sinan gümüşü. Oynat abi emre çolağı (kafasına vura vura tek top oynamasını öğret) Koy abi furkanı Korayı. Brumayı. Koy ileriye geçen sene mancinin altyapıdan oynattıgı forveti..

Bu sene mancini kalsa o çocuk ilk 18 olurdu emrecanla beraber.

dene ya gençlere şans ver dönüşüm geçiriyoruz de. Sahaya chedjou melo sneijder muslera kalsın. Her böçlgede 1 tecrübeli.

en azından kaybedince kimse niye kaybettik demez.

En azından gençlerde az ışık görürsek umutlanırız.

Geri
Üst Alt