STSL 14/15 H:11 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Kasım

Claudio Taffarel:"Prandelli fizik ve kondisyon ağırlıklı bir hocaydı.Kendisini bu konuda uyardım çünkü Türkiye'deki oyuncular bunu sevmiyor"

öyle çalıştırmışlar ki paçalardan sıvıyo kondisyon maşallah topçularda,Antep'ten bile 4 km az koşmuş at hırsızları.

Kafa vurma hareketi yapsa anlayacağımda ayakla vurma hareketi yapıyor hem de topa Burak vurduktan sonra.Yani aslında topun çıkmasını istemiş olabir ki mantıklı olan da bu.Sonuçta orada ki faulde yan hakem faul değil dedi kendi insiyatif kullanıp faulü verdi nitekim karar doğruydu ama sonuçta gri bir pozisyon.

neyse iste, insan refleks halinde öyle bi hareket yapapbilir gol olmasini istesin istemesin.
ben bile eskiden kendim futbol oynadigimda rakip golü kacirinca ellerimi kafama tutmustum sonra düsündüm
aslinda bunu kaciran taraf yapar diye :) refleks iste 1 2 defa oldu bu, sonra güldüm dedim ki gören olmadiysa iyi diye :D

Hakem de bizden :o Takibe aldım Yankaya hocami.

Qral kapak yapmış yine
De boş kaleye muhteşem bir kafa vuruşu dünya da kaç golcü atabilir o golü belki ibrahimoviç

Millet Burak'ın attığı gole boş kaleye diyor ama hakkını vermek gerekirse pozisyon kolay pozisyon değil. Top az bir aralıktan geçiyor zaten.

Gol vurusuna diyecek laf yok, tam ölü noktaya vuruyor kralll.

çift forvet oynadığımız zaman burak daha etkili oluyor drogba geldiği sezon burak bayağı etkiliydi gollerini atıyordu sonra ne olduysa sistem değişti duruldu burak ın yanında demba ba tarzı adam akıllı santrafor olsa açılır

Çift forvet oynadıgımız sürece Burak makina gibi oynar. Gollerinide atar. Ayrıca Bu Galibiyete Aşırı Sevindim. Sanki sezon sonu şampiyon olacagız ve herkesin gözü yeniden bu galibiyete dönecek.

Çift forvet oynadıgımız sürece Burak makina gibi oynar. Gollerinide atar. Ayrıca Bu Galibiyete Aşırı Sevindim. Sanki sezon sonu şampiyon olacagız ve herkesin gözü yeniden bu galibiyete dönecek.

Burak makine gibi oynar? Hahaha
Dün çift forvete döndükten sonra ne bok yaptı o şeref yoksunu?

Geri
Üst Alt