STSL 14/15 H:11 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Kasım

Torku Konyaspor maçında sakatlanarak antrenmana katılmayan Muhammet Demir'in durumunun yarın netleşeceği bildirildi.

Ayrıca Elyasa cezalı bizim maçta.Bu sene pek oynamayan Binya oynayacak yerine.

iyi zamanımızda bile zor çıkıyoruz ordan hiç ümidim yok

------------s.bolat------------
tarık---koray---semih---telles
---------melo---furkan--------
olcan-----sneijder------bruma
-----------pandev--------------

------------s.bolat------------
tarık---koray---semih---telles
---------melo---furkan--------
olcan-----sneijder------bruma
-----------pandev--------------
Olcan yerine Sinan Gümüş, Pandev yerine Genç.takımdan alalım zira pandevide gönderdik sayabilirizayrıca tarıkta rezil yine genç takımdan biri buraya lütfen

Çakarlar.

I am the one who knocks!

imkan yok deplasmanda antepi yenmemıze.beraberlık veya maglubıyet olur.devre arası gelmeden lıgden koparız.

-------------Sinan-----------
Veysel--ched--Koray--Hakan
----------Melo-Yekta-----------
--Sinan---Sneijder---Bruma--
------------Pandev-----------

Ben böyle çıkarım abicim..

Pandev banko oynar bu takımda.

Yekta ile Furkanı değiştirmeli oynatırım...

Muslera
Sabri
Chedjou
Koray
Hakan
Melo
Furkan
Olcan
Sneijder
Bruma
Umut

ulan abdüs efendi tvlerde artislik yapicagina maci pazara aldirsaydin ya!!
seni 2.baskanliga layik görenler kendilerine bakirköy ruh ve sinir hastanesinde yer ayirsin..

☆$☆

fener bile pazar oynarken bizim maç neden cumartesi.ne kadar şerefsiz bir federasyon bu ya? Sonuç ne olur bilmem ama federasyonun kaybetmemizi istediği kesin.

bir de beşiktaş ve içerde maçı olan trabzonu pazartesine koymuşlar.bizim yönetim uyuyor mu ya.Fikstür açıklandıktan sonra itiraz hakkımız yok muydu

Muhammed Demir oynayamıyormuş galiba.Ntvspor'da altyazıda gördüm.Antep'in kadrosu o kadar da iyi değil.Normalde galip gelmemiz lazım.

Öbür hafta da Akhisar'la oynuyoruz.Zokora,Uğur Demirok,Bilal ve Saidi sınırda.Özellikle Bilal ve Zokora bu hafta kart görürlerse mükemmel olur.

------------Sinan-----------
Tarık--Chedjou--Koray--Telles
-------Melo----Furkan-------
---Emre---Sneijder---Bruma---
-----------Umut--------------
bu kadro olmalı,Muslera dinlendirilmeli 1-2 maç,Semih yerine Koray oynatılmaya devam edilmeli,Sabri-Hakan yerine genç ve dinamik bekler oynamalı.Melonun yanında direnç ve tempo katması için Furkan oynamalı. Kanatlarda hızlı ve yetenekli kanatlar olmalı(Bruma-Emre)hantal ve formsuz kanatlar yerine(Hamit-Olcan)forvette ise Burak gibi top tutma ve oyunu karşı alana yıkmayı imkansızlaştıran yeteneksiz yerine hiç değilse pres yapabilen ve birazcık top tutabilen Umut olmalı.

cumartesi oynuyoruz futbolcular yorgun miy miy . Anaokulu degil bura bu adamlar profesyonel futbolcu liverpoolun cani yokmu cumartesi sabahin köründe maca cikacaklar keza real ayni sekil. yok abdürrahim albayrak tff ye gidip maci degistirsinmis yok ya hayrina mi oynuyorlar birde oynadiklari futbol, futbol olsa.

Simdi bi 4 daha yeriz, sonra bakalim hangi masali anlatacak bizim Spaghetti.

Geri
Üst Alt