STSL 14/15 H:11 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Kasım

her maç söylediğim gibi burak selçuk sözleşmesini uzatanlar gün yüzü görmesin.

Lan al şu sağ açığa birini, verin şu topu Bruma'ya teke tek zorlasın, sağ kanat felç.

Melo-Selçuk ikilisinin ilk sezon verimli gözükmesinin sebebi Engin Baytar, Elmander, Necati (Baros), Eboue ve Ujfalusi'nin takım savunmasına katkısından.

Sağlamsa Lassa

melo sürekli saçma sapan özgüveni yüzünden toplar kaybediyor
tarıksa a2de bile oynayacak yetenekte değil
bunu beğenenlerin futbol bilgisinden şüphe ediyorum

Nasıl bir futbolcunun kafasının arkasına top çarpar yahu :D

Gelecek sezon da ortasahamız Melo-Selçuk olursa o sezonda gider. Tabi ön taraf da Burak olursa mahvolduk demektir.

Tafi bir boktan anlamıyorsun.Ölümiş adamlar çıkar be.Koy Furkani'ı koşsun dursun.

solda bruma tarık gibi hızlı adamlar varken sağdaki hamit sabri ile atak kurmaya çalışıyor selçuk beceriksizi.sonra devre arası ergenler gelecek bruma hiçbirşey yapmıyor yhaaa diye ötecekler.

Bizim takımın en büyük problemi özgüven kaybı, hepsinin yetenekleri alınmış gibi.

Hamit bitmiş artık bu takıma faydadan çok zararı olan herkese yol verilmeli..

Melo'nun yerinde Hürriyet olsa çok fark etmez bu sezon.

Söylenilenlerin aksine çok iyi takım olduğumuzu düşünüyorum.Her maç Selçuk-Burak-Hamit gibi faydadan çok zarar veren futbolculara rağmen şu takımın ligte 3. olması hem mucize hem başarıdır.Tabş ligin kalitesizliğinden yoksa bi şey oynadığımızdan falan değil yanlış anlaşılmasın.Yoksa rezaletiz yani.3 tane herifi sırtımıza almış götürüyoruz resmen ya.Takımın haline bak.Şu adamlara şu kadar tahammül edilmesini anlayamıyorum hala.

Şu Hamit'in acilen çıkması lazım oyundan bi adam bi takıma bu kadar zarar veremez ya.İnanamıyorum bu adamın oynadığı oyuna.O teknik heyette ne işe yarar çözemiyorum(bu maçlık demiyorum) Hiç biri görmüyo mu şu takımdaki oyuncuların durumunu merak ediyorum.Ne işe yarıyolar madem.

İki senedir Selçuk'a olumsuz hiçbir şey yazmadım ama en büyük özelliği pas olan bir futbolcu nasıl bu seviyeye gelir anlamak mümkün değil...

Geri
Üst Alt