STSL 14/15 H:11 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Kasım

berbatız berbat
ne yaptığını bilmeyen 11 kişi ancak nbu kadar saçmalardı zaten saçmalıyorlar.
ileri nasıl top gideceğini bilmiyor gibiler.
ve semih;
Allah inşallah tez zamanda senden kurtulmayı başka takıma transfer olup defolup gitmeni nasip eder.
o ne lan öyle herif başını döndürdü iyice kevgire döndün rezil!!!

Selcuk, burak ,hamıt ve semih.Bu 4 lü sayesinde 7 kişiyiz.Ben kadar ölmüş adamı bir maçta görmemiştim daha önce.Takımdan bunlar kesilmedikce değil Hamza mourınho gelse basımıza yine bir bk olmaz.

Hamit dökülüyor. Selçuk sürünüyor. Burak yerlerde. Bruma ruh gibi dolanıyor. Diğerleri de onlardan farksız. Muslera ve Sneijder biraz çabalıyor hepsi o.

NOT : Dolanacaksa sahada ruh gibi, varsın Bruma dolansın. En azından oynaya oynaya gelişecek. Ondan yana razıyım şimdilik. Ayrıca çocuğa pek top atılmadı. Sıkışık alanlarda topla buluştu hep.

Futbolda herşey ortasahada tempo demek artık. Beklerde tempo demek artık. Gelecek sene Melo, Selçuk, Hamit vb. ortasahalarla oynamayı bırakmalıyız artık.

Bu kadar borç batağında nasıl olacak ama kadromuz cidden doymuş hiç bir adam koşmuyor. Nereye transfer yapacaz ki? Bir sürü para harcandı alınan adamlar hep boş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alacağın adamlarda farkı yok ki. Bu takım çalışmıyor çok net. Yabancı hareketli forvet şart varsın muslera olmasın. En iyi savunma forvetten başlar. Bizde top forvet bölgesine 10 saniye durmuyor ki bişey görelim.

Her önüne gelen sneijderi sola çekiyor selçuk bey aktif olsun diye. Beyimiz tek yaptığı bana top gelmesin hamit melo top dağıtsın. Sen niye oynuyorsun ki.

sorunun prandelliden kaynaklanmadığını yavaş yavaş öğreneceğiz maalesef,bu işincılkı cıkmış doymuş futbolculardan kurulu saçma sapan bir düzen,disiplin yok çalışma yok,bize gelen her futbolcu ilerleyeceğine geriye düşüyor,TÜRK FUTBOLU MENAJERLERİN VE YÖNETİCİLERİN PARA ÇALDIKLARI BİR KANDIRMACADAN İBARETTİR !

tek lüksümüz sneijder zaten 2 pozisyonumuzun içinde kendisi var.
burak forvet falan olamaz anca 4.direk olur.
ya faul ya ofsayt. başka bir numarası yok.
yazıklar olsun

Melo ve Sneijder hariç bütün oyuncular aldıkları topları ya geriye ya da yana veriyor,

melo ve sneijderin ileri çıkardığı topları da alabilecek, değerlendirebilecek kapasite oyuncu yok, hepsi ölüyor topların..

Melo'nun aldığı top yok ki. Yanından yürüyerek geçen adamlara müdahale etmemeyi Selçuk'dan öğrendi herhalde.

Tüm sorunların nedeni Burak'a çıkıyor.İleride eli ayağı düzgün bir oyuncu olsa diğer sorunlar da bu kadar ön plana çıkmayacak.

maçtan önce ne yazdıysam çıktı gene 3 rezil ile olmuyor işte boşuna hamit yerine olcan burak yerine umut selçuk yerine furkan demedik şimdi skor 0-2 dı bunu söyledim diye prof felan değilim ben amatör futbol seyircisiyim 2 3 senede amatörde futbol oynadım ben görürken bunları bu sözde prof maaş alanlar nasıl göremiyor arkadaş yav

Bruma nerede duracağını, nereye gideceğini, nasıl adam geçeceğini, kime pas atacağını bilmiyor. Akledemiyor sanki

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umutu oynat hoca, en azindan bir iki sut cikar umutdan :(

Biz bu maçı nasıl alıcaz 2. yarı takım tamamen düşüyor.Tafi adamsa Hamit'i, Selçuk'u çıkarır.

Biz bu maçı şöyle alırız

imgres

BlueTapa

meloyu savunmayı birakın artık bir zahmet.
yanından adam geçiyor ayağını dahi uzatmıyor.
belkide bıkmıştır artık bu gereksiz bazı adamlarla oynamayı.

Geri
Üst Alt