STSL 14/15 H:12 | Beşiktaş 3-0 Trabzonspor | M.S | 7 Aralık

ya off bunların tantanasından durulmaz şimdi."siyah ulan", çok sevdik be abi" ler havada uçuşur.

Maçın başından beri en büyük sorun musa ve sefa diyorum bunu ben görüyorum mal ersun göremedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

haftaya okan buruk bir şeyler yapmazsa bu beştaş takımı sıkıntı çıkarır

Çeptalk

attiklari 3 golde beles gol 2 tanesi defans 1 tanesi kaleci hatasindan !

Ersun'un da ne halt olduğu anlaşıldı bu maçta.Sneijder ve Bruma'lı çıksaydık yenerdik bunları.

haftaya okan buruk bir şeyler yapmazsa bu beştaş takımı sıkıntı çıkarır

Antep'i rahat geçerler.Muhammed Demir sakat.Bizim maça kadar kazanarak gelirler büyük ihtimal.

Mal lan bu Trabzonlu topcular.

ersun yanal = big time choker and auld guward

Şerefsizlik diz boyu, bize 3 atan adamlar gidiyor 3 yiyor, bunlara 3 atanlar da gidiyor kendi sahasında şikecilere 2-0 yeniliyor..

Prandelli'ye laf etmiyim laf etmiyim diyorum ama yok arkadaş yine akla getiriyo herif kendini.Şu takımdan 3 tane yedik ya.Başakşehir'den 4 Balıkesir'den 2 tane gol yedik.Ah gerizekalı İtalyan ah.2-3 hafta önce yollansaydı Prandelli belki daha fazla puanımız olurdu şuan.

:D Bu Trabzon bugün ne yapti anladiysam arap olayim,gidip gidip geri döndü,belkide sifir sutlamaci bitirdiler,Bosingwa dümbügüde TR ye geldiginden beri en iyi futbolunu bize karsi oynadi,bugün resmen zicti adam

Prandelli'ye laf etmiyim laf etmiyim diyorum ama yok arkadaş yine akla getiriyo herif kendini.Şu takımdan 3 tane yedik ya.Başakşehir'den 4 Balıkesir'den 2 tane gol yedik.Ah gerizekalı İtalyan ah.2-3 hafta önce yollansaydı Prandelli belki daha fazla puanımız olurdu şuan.
Esas komnedi balıkesirden 2 yemekti renkdaş

+ belki de uefa'da yolumuza devam edecektik.

Geri
Üst Alt