STSL 14/15 H:12 | Beşiktaş 3-0 Trabzonspor | M.S | 7 Aralık

Mert Akman ,
Kargaların muhtemel dörtlüsü ,
motta-ersan-franco-serdar ,
ben bu savunma hattının pek güvenilir olduğunu düşünmüyorum , TS özellikle serdar tarafından Yusufla orayı delik deşik edebilir , dengeyi bozarlarsa göbekteki ersan-franco 'yu Cardozo maymun edebilir .
Tabi herşey maçta belli olacak .

@Mert Akman ,
Kargaların muhtemel dörtlüsü ,
motta-ersan-franco-serdar ,
ben bu savunma hattının pek güvenilir olduğunu düşünmüyorum , TS özellikle serdar tarafından Yusufla orayı delik deşik edebilir , dengeyi bozarlarsa göbekteki ersan-franco 'yu Cardozo maymun edebilir .
Tabi herşey maçta belli olacak .

Bakalım artık.Maçta belkide çok değişik şeyler de olabilir.Bu konustuklarımız sadece bir düşünce olarak kalır.Ba yıda unutmamak lazım oda çok iyi bir forvet.

Tribünlerin durumunu merak ediyorum şu an. Eğer dolarsa, o stadda çok iyi bir atmosferde geçer maç.

Fatih - Bosingwa, Papadopoulos, Belkalem, Musa - Medjani, Özer - Sefa, Mehmet, Yusuf - Cardozo

adam constant la wariisi oynatamıyor, böyle saçmalık olur mu yaw. bu fenerasyondan hemen kurtulmak lazım. sakatlık var mı bilmiyorum

4-1-4-1 in 2. 4ünün tamamen yerli olması bakalım cardozoya yapılacak servislerin kalitesini nasıl etkileyecek

Çeptalk

Trabzon kaybetmez. Yabancilari neredeyse komple defansa kullanmasalardi rahat alirlar derdim.

Beşiktaş'a büyük darbe vurdu,Konya da ki hava muhalefeti zira 3 Konya uçağı gitmedi bugün Nevşehir'e falan yönlendirdiler.

Yazik oluyor Constant ve Waris'e. ikisi de iyi oyuncu. Trabzon'un mutlaka defanstaki yerli sayisini arttirmasi lazim. Yumlu'yu affederler mi, Aykut Demir'i mi oynatirlar ne yaparlar bilmem ama bir cözüm bulmalari sart.

BJK yüksek ihtimalle Musa Nizam'in oradan yüklenecek.

Beşiktaş :*Tolga, Serdar, Pedro, Ersan, İsmail, Atiba, Veli, Gökhan Töre, Sosa, Olcay Şahan, Demba Ba

Trabzonspor :*Fatih, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Musa, Medjani, Sefa, Mehmet, Özer, Yusuf, Cardozo

Ulan Constant ve Waris gibi yetenekli adamlara yazik oluyor. Sefa gibi yetersiz elemanlar oynayacak

Beşiktaş :*Tolga, Serdar, Pedro, Ersan, İsmail, Atiba, Veli, Gökhan Töre, Sosa, Olcay Şahan, Demba Ba

Trabzonspor :*Fatih, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Musa, Medjani, Sefa, Mehmet, Özer, Yusuf, Cardozo

Ulan Constant ve Waris gibi yetenekli adamlara yazik oluyor. Sefa gibi yetersiz elemanlar oynayacak
Sefa formda

inanilmaz güzel bir zemin var. inanilmaz bir atmosfer. Konya da oynanacak ikinci mac arka arkaya cogu stadin zemini bunu kaldirmaz. konya bu ligte bir zenginliktir.

en son ne zaman bir derbi veya buyuk mac kazandi bjk hatirlayan varmi ?

Juve'nin stadina benziyor

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt