STSL 14/15 H:12 | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor | MS | 6 Aralık

Rıdvan ve güntekn Şoktalar.Nasıl olur bir haftada bu.Ne güzel kendi kendimiz e eğleniyorduk diyorlar.

Lan be sonunda adam gibi bir oyun izledim gorecegiz arkasi gelecekmi yoksa gaz mi falan bence gelecek Hamza hocanin vucut hareketlerinden belli

offfff site iyice yavasladi @moderatorler

şu mesajların 10 saniyede bir yenilenmesi çok kötü olmuş
cevap yazamıyoruz
bari 30 saniye fln yapsaydınız
bu ne böyle ya?

"Ben de onu yazacaktım " yazacaktım ama 1 dk dır. Sayfa kendini yenileyip durduğundan ancak yazabiliyorum. Bakıyım oldu mu. Hah oldu. galiba.

Arkadaş ne illet bir şeymiş. Mesaj bile yazılmıyor :(

Bir bakıyorsun mesaj gitmiş atttaaa :(

cok iyi oynuyoruz, burak, selcuga noldu lan böyle adamlar futbol oynamaya basladi. neyse bu mac 3-0 olmaliydi, insallah kazaniriz yinede.

Aslında kalite anlamında çok iyi futbol oynadığımızı düşünmüyorum, sadece çok daha hırslı oynuyoruz hepsi bu.Geçen yılki Kopenhag maçı gibi.Zaten bu forvet hattıyla fazlası olmaz.Bir an önce devre arası gelsin ve bir takviye yapılsın ileriye.

Ayrıca Bruma çok fazla etkili olamıyor belki ama zamanla aşacak kendini.Dzemaili yerine oynamayı haketmiyor muydu bu çocuk?

Santrafor sart oglu sart. Ofans anlamda fazla birsey yapmadigimz dogru, sadece cok kosup IYI defans yaptik. Hareketli takim, ama panik yapilan en büyük hata olur. Takim sakin olup topa sahip olarak oynasa cok cok farkli bir futbol cikar ortaya.

Umut burak yerine iyi forvet olsa daha fazla atmıştık. Maç sonunu beklemek lazım, daha erken.

İnanılmaz bir değişim var takımda. Herkes ne yaptığını bilerek oynuyor. Çok koşuyor, mücadele ediyor.

Helal olsun.
selçuk prandelliyi kovdurmak için kasten oynamıyordu
avrupadan elenmemizin baş mimarıdır kendisi
şimdi takımın başında ftnin adamı olduğu için oynamaya başlamış
burak oynasa da aynı, yetenek fakiri olduğu için pek fark eden bir şey olmuyor

Bruma,Telles ve Selçuk'u çok beğendim..

Beğenmediğim kimse yok.. Sabri'nin gereksiz şişirmeleri oldu 1-2 kere, Burak'ında 1-2 kere normal rakibe pasları hariç tek pas yapınca ağzım açık kalıyor...

Telles & Bruma müthis

Santraforlarimiz asiri derecede yeteneksiz. Bunlarla olmaz

Devre arsinda hizli bir zenci forvet alsak. NDoye falan da olur.

Geri
Üst Alt