STSL 14/15 H:12 | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor | MS | 6 Aralık

Sneijder oynaycak.

Uzun bir ara'dan sonra Ilk defa heycanli bir sekilde maca bekliyorum, iyi ki Prandelli'dan kurtulmussuz

26e9b6c238-26690.png

Olması muhtemel budur belki olcan-emre farklı olur.Yekta-Xhemaili ? Prandellisiz ilk mesajım hayırlı olsun.Forumun kökünü kuruttu lanet adam. :38573:

---------------------------------------------------Muslera-----------------------------------------
-----Sabri---------------------Semih----------------Chedjou-----------------Telles------------
-----------------------------Selcuk-------------------------Yekta/Furkan/Emre----------------
-------------Yasin--------------------------Sneijder-------------------------Bruma-----------
----------------------------------------------Umut Bulut--------------------------------------

muslera

tarık chedjou semih telles

selcuk hamit/yekta/colak

bruma sneijder olcan

burak

Bruma Xhemaili Sneijder Emre
_______Umut Pandev

muslera

camdal ---- gunter ------ kaya ------- telles

bruma ------ melo ------ coskun ----- colak

sneijder

bulut

Hamza hoca'nin ilk ve en onemli sinavi benim gozumde sudur; bu mac aceba Buraki oynatip Umutu kenara cekecek mi.

Eger oyle bir ise girisirse kabuslu gunler tekrar hayirli olsun derim, hatta yaziklar olsun derim.

Sino ve umutla 4231 çıkarsak mutlu olucam. Haydi Hamza Hocam.

hep maç olsun,herkese koyak istiyom.delirttiniz lan bizi.hayvan gibi açız mk.

selçuk emre şino ortasahası bekliyorum. bi ihtimal yekta yeteneksizi oynar emre yerine

hamit'le--burak oynatcan diye deliler gibi tırsıyorum hocam,yapma lütfen.

muslera

sabri koray semih telles

bruma chedjou selçuk sinan

sneijder

umut

Son düzenleme:
umut burak cikariz bol bol küfür ederiz

Geri
Üst Alt