STSL 14/15 H:12 | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor | MS | 6 Aralık

Burak'ın teknik kapasitesi on numara için yeterli değil. Zaten hoca da öyle bir rol vermeyecektir yani forvet arkasında oynaması oyun kurucu olmasını gerektirmiyor.

Umut rakip stoperlerle boğuşurken Burak biraz daha markajdan kurtulup pozisyon bulma imkanı bulabilir. Bu yüzden arkada oynamasının mantıklı bir yönü var.

Farklı da yenilebiliriz farklı da yenebiliriz. Eğer yenilirsek Hamza hocayı eleştireceğim tek konu , Burak olur. Burak yerine farklı bir tercih olabilirdi.
Chedjou orta alana çekilip K.Günter stopere olabilirdi mesela. Orta alanda bu kadar yumuşak kalmazdı

Nihayet adam gibi bir kadroyla çıkıyoruz maçlara

Burak gününde olursa 4+ olur bu maç

Bu diziliş Burak'ı rahatlatır. Ama Umut'u güçlendirir.
Çünki Burak son adam ve tek golcü olma stresini yaşamaz, Umut da bu stresi yaşamaz; Çünki arkasında Burak var.

Bu arada şu an LigTv deki yorumcunun lafa gel : " Burak ve Selçuk iyi ise Galatasaray da iyidir."

Sneijder ? Yahu bu kadar da düşmanlık olmaz.
abi sn hangi tarz film seviyorsun gizem falan mı? :D

Yeni bir heyecan diyoruz stadın yarısını dolduramıyoruz. Ama ahkam kesmeye gelince hesap sormaya gelincede hiç geri kalmıyoruz

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Sinerji yaratalım.

Goooooooooooooooooooool Sneijderrrrrrrrrrr astıııııııııııı

tatile istanbula geldim dün basket maçına gittim bugun futbol maçına gitmek istedim stada kadar gidip pasolig olmadığı için geri döndüm
maç günü pasolig satılmıyormuş allah cezasını versin nasıl bir sistemse bu.

daey this-
Untitled_1.jpg

Bu kadroyu/dizilişi kaç kere yazdım, buradaki birçok sivri akıllıdan "5 yeriz" "futbolun dahisi geldi" falan gibi çocukça yorumlar geldi. Şimdi gidin Hamza Hoca'ya da mızmızlanın. Maçtan önce yazıyorum ki, yendikten sonra konuşmak kolay demesinler. Yensek de yenilsek de Galatasaray kendi evinde Akhisara karşı böyle bir kadroyla çıkar, çıkmalıdır. Erkek gibi!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kadroyu/dizilişi kaç kere yazdım, buradaki birçok sivri akıllıdan "5 yeriz" "futbolun dahisi geldi" falan gibi çocukça yorumlar geldi. Şimdi gidin Hamza Hoca'ya da mızmızlanın. Maçtan önce yazıyorum ki, yendikten sonra konuşmak kolay demesinler. Yensek de yenilsek de Galatasaray kendi evinde Akhisara karşı böyle bir kadroyla çıkar, çıkmalıdır. Erkek gibi!

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 tane defansif orta saha ve kanatsız çıktık bak gördün hiç fark yemedik :(

Geri
Üst Alt